Internationaal verhuizen met Passies Verhuizers

Passies staat altijd paraat

Binnen Europa of internationaal verhuizen, Passies staat altijd paraat. Bij elke internationale verhuizing zijn goede voorbereiding, persoonlijke aandacht, minutieuze timing, teamwork, vakkennis, en vertrouwen elementaire voorwaarden om het totale verhuisproces feilloos te laten verlopen. De verhuisadviseur is in dat proces een onmisbare sleutelfiguur. Deze brengt u volledig op de hoogte van de uitvoering, de tijdsduur van het verhuisproject, de verzekeringsaspecten en de aflevering op de plaats van bestemming via wegtransport, luchtvracht of transport per containerschip.

“Voordelige tarieven naar vaste bestemmingen”

In alle gevallen staan optimale zorg voor uw kostbare spullen centraal. Daarom zijn wij graag behulpzaam bij het demonteren (enmonteren) van meubilair en het inpakken van breekbare objecten. Daarnaast geven wij advies over de beste manier om antiek en kunstvoorwerpen te verhuizen. Het daadwerkelijke transport wordt verzorgd op de datum van uw keuze.

Europese verhuizing

Binnen Europa kunt u ook gebruik maken van de “verhuisgroupage”, die met een hoge frequentie naar vrijwel elke Europese bestemming wordt uitgevoerd. Dat houdt in dat u kiest voor ons wekelijke routetransport, waardoor wij u- naar onze vaste bestemmingen- voordelige tarieven kunnen aanbieden.

 

Verhuisofferte aanvragen voor internationaal verhuizen

Passies Verhuizers biedt voor Internationale verhuizingen diverse diensten aan. Zo kunnen wij uw inboedel (volledig of gedeeltelijk) verhuizen maar altijd aangepast aan uw wensen. Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

“Kwaliteit bij internationaal verhuizen”

Passies Verhuizers is in het bezit van het, in de internationale verhuiswereld, felbegeerde FAIM-Plus certificaat, dat toegekend wordt door FIDI de wereldwijde, onafhankelijke overkoepelende federatie van erkende internationale verhuisbedrijven. Het bijbehorende FAIM-programma is volledig toegespitst op internationaal verhuizen en gaat beduidend verder dan de internationaal geaccepteerde ISO-standaard, die gefocust is op administratieve processen. FAIM richt zich op de daadwerkelijke uitvoering van een internationale verhuizing, waarbij onder meer de opleiding en vakbekwaamheid van de medewerkers en bijvoorbeeld ook de kwaliteit van verpakkingsmaterialen en transportmiddelen worden getoetst. Passies voldoet bij elke toetsing aan de strengste FIDI- eisen.

FIDI International Mover

Verhuisofferte aanvragen voor internationaal verhuizen

Wilt u meer weten over internationaal verhuizen met Passies Verhuizers? U kunt eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte online bij ons aanvragen. Wij nemen dan uiteraard zo snel mogelijk contact met u op!

Of neem contact met ons op via:

Telefoon: 023 561 59 55
E-mail: contactformulier