Business Development Manager (Projectverhuizingen)

(40 uur per week te Hoofddorp)

 

 Wie zijn wij?

Een internationaal verhuisbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten. Wij bieden onze klanten meerdere diensten aan, waaronder inboedelverhuizingen, projectverhuizingen, nationaal, internationaal en overzee. Inboedelopslag, exportverpakkingen, douaneformaliteiten, transport – en expeditie activiteiten. Wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.passies.nl. Passies Internationale Verhuisbedrijven is onderdeel van de moedermaatschappij Noble Mobility.

 

Maar wie zijn we nou echt?

Wij zijn (o.a.) Paul, Linda, Freek, Rob, Wim en Eric. Wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door ons verantwoordelijk te voelen en door samen successen en blunders te delen. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen en de uitdagende doelstellingen die we samen bepalen en behalen. Passie en vakmanschap gaat voor onze familie hand in hand. De Passies familie streeft er dagelijks naar om klanten thuis te laten komen, waar dat ook mag zijn!

 

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het generen van omzet via Projectverhuizingen door nieuwe klanten binnen te halen. Om nieuwe klanten binnen te halen doe je veel research over onze markt(en) en analyseer je hoe je een nieuwe markt kan benaderen. Je stelt salesplannen op, maakt marketingstrategieën en creëert nieuwe kansen op de markt.

 

Om de jaarlijkse doelstellingen te halen en onze dienstverlening nog meer te optimaliseren voor onze klant(en) werk je samen met je collega’s die onder andere werken in de functie als Accountmanager, Planning en Sales Consultant.


Waar ben je goed in?

 • Je beschikt over HBO werk – en denkniveau met praktijkgerichte opleidingen;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Manager Business Developer;
 • Beschikt over de kennis van de markt rondom Projectverhuizingen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse als Engelse taal;
 • Beschikken over de competenties: klantgericht, hands-on, verbinden, markt – en klantfocus, communicatief, analytisch,- en conceptueel vermogen, creëren van draagvlak, ondernemend en relatiemanagement;
 • Gevoel voor kwaliteit en dit kunnen overbrengen, gedreven, gevoel voor verhoudingen, aanjager in projecten.

  Wat bieden we?
 • Een informele en internationale werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Marktconform salaris;
 • Provisieregeling;
 • Lease auto, laptop en mobiele telefoon;
 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering en korting op de sport school 

        Interesse?

Uw sollicitatie met uitgebreide motivatie en CV ontvangen wij graag per e-mail op solliciteren@noble-mobility.com ter attentie van mevrouw B. Roskam en onder vermelding van vacature ‘Business Development Manager’. Reageren kan tot uiterlijk 30 april 2018.