Verhuisbedrijf in Hoofddorp, Passies is uw partner

Verhuizen staat in de top drie van stressvolle gebeurtenissen. Toch hoeft verhuizen niet stressvol te zijn. Verhuisbedrijf Passies zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel en zonder stress verloopt. Omdat wij een decennialange ervaring hebben en een Erkend Verhuisbedrijf in Hoofddorp zijn, zorgen wij ervoor dat uw verhuizing vakkundig en volgens uw wensen verloopt. En dat voor elk budget. Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Hoofddorp? Zoek niet verder: Passies is uw partner voor een professionele verhuizing.

 

Gratis verhuisadvies

Betrekt u binnenkort een nieuwe woning in Hoofddorp? Dan heeft u vast en zeker wensen voor uw verhuizing. Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat die wensen in vervulling gaan. Uw verhuizing begint met een vrijblijvend gesprek met een verhuisadviseur bij u thuis. Tijdens dit gratis gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en onze adviseur adviseert u over de mogelijkheden, zoals onze inpakservice en het (de)monteren van meubels. Service staat centraal.

 

Service en kwaliteit

Verhuizen is ons vak en service zit in onze genen. Wij demonteren bijvoorbeeld uw meubilair, bedden en kasten in de oude woning, verhuizen ze naar uw nieuwe adres en zetten ze daar weer in elkaar. Wilt u dit liever zelf doen, dan kan dat uiteraard ook. Datzelfde geldt voor het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Wij bieden een inpakservice, maar kunnen ook verhuismaterialen leveren als u liever zelf inpakt. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het verhuizen van kwetsbare objecten, zoals kunst en antiek en hebben een waterbedservice. We denken met u mee en werken altijd op kwalitatief hoog niveau.

 

Opslag bij ons verhuisbedrijf in Hoofddorp

Is uw woning in Hoofddorp nog in aanbouw of moet u de tijd overbruggen totdat u de sleutel van uw woning krijgt? Geen nood. Passies heeft een opslagcentrum waar uw inboedel veilig voor korte of lange tijd kan staan. Ideaal bij nieuwbouw of een snelle verkoop van uw woning: uw inboedel staat veilig in onze opslag.

 

Erkende VerhuizersErkend verhuisbedrijf in Hoofddorp

Passies is een uiterst betrouwbaar en integer verhuisbedrijf in Hoofddorp dat werkt op het hoogste kwaliteitsniveau. Passies is sinds 1937 actief en heeft een onfeilbare reputatie opgebouwd. Professionaliteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Uw spullen zijn bij ons in de beste handen. Passies staat voor: vakkundige verhuizers, heldere afspraken, een aanbetalingsgarantie, een gedegen verhuisverzekering, gratis en vakkundige advies en kwaliteit. Niet voor niets is Passies aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.