Verhuisbedrijf Haarlem

Gaat u verhuizen binnen of naar Haarlem? Verhuisbedrijf Passies is uw partner voor een zorgeloze en vakkundige verhuizing. Verhuisbedrijf Passies zorgt ervoor dat uw verhuizing binnen of naar Haarlem geen stressvolle gebeurtenis wordt. Wij zijn een Erkend Verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. Passies is een professioneel verhuisbedrijf in Haarlem en omgeving dat kwaliteit, betrokkenheid en service als belangrijkste waarden heeft. Wij ontzorgen u en zorgen voor uw inboedel.

 

Erkende Verhuizers in Haarlem

Passies is een Erkend Verhuisbedrijf in de regio Haarlem. Dat houdt in dat wij op het hoogste kwaliteitsniveau werken en professioneel en discreet te werk gaan. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers en voeren het daarbij behorende kwaliteitsmerk dat alleen wordt toegekend aan verhuisbedrijven die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Wij werken met vakkundige verhuizers en voorzien klanten van vrijblijvend professioneel advies. Verder hebben we een aanbetalingsgarantie en een uitgebreide verhuisverzekering. U bent dus verzekerd van de beste zorg voor uw inboedel. Daarbij kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring, sinds 1937 en een gedegen reputatie in de regio Haarlem en ver daar buiten.

 

Advies voor verhuizing in Haarlem

Uw verhuizing begint met een gratis adviesgesprek. Daarin kunt u uw wensen voor wat betreft de verhuizing vertellen, zodat wij die kunnen vervullen. Tijdens dit gratis gesprek bij u thuis vertelt onze verhuisadviseur bovendien over de mogelijkheden, zoals onze inpakservice en het (de)monteren van meubels. Met liefde en passie demonteren wij bijvoorbeeld uw meubilair, bedden en kasten in de huidige woning en verhuizen die naar uw nieuwe adres in Haarlem of waar dan ook en zetten ze daar weer in elkaar. Zelf (de)monteren kan uiteraard ook. Datzelfde geldt voor het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Wij bieden een inpakservice, maar kunnen ook verhuismaterialen leveren voor wie liever zelf inpakt. Ook voor kwetsbare objecten, zoals kunst en antiek zijn wij uw partner. Door onze deskundigheid en ervaring is dat een van onze specialisaties. Ten slotte hebben we een waterbedservice. Wij denken altijd met u mee.

 

(Tijdelijke) opslag in Haarlem

Heeft u uw woning snel verkocht en gaat u tijdelijk ergens anders wonen? Dan is het opslaan van de inboedel vaak lastig. Niet bij Passies. Wij beschikken over een opslagcentrum waar uw inboedel voor langere of kortere tijd veilig opgeslagen kan worden. Dit is ook ideaal wanneer uw (nieuwbouw)woning later wordt opgeleverd dan gepland of wanneer u tijdelijk naar het buitenland vertrekt.