Archief: veilige opslag en registratie

Passies Verhuizers biedt u de mogelijkheid tot veilige opslag en het beheer van uw archief. De archiefruimten voldoen aan de eisen gesteld in de archiefwet en bieden de mogelijkheid tot korte-, middellange – of lange termijn opslag van uw zakelijke archieven.

Er worden drie vormen van archief opslag toegepast

  • Statische archief: dient bewaard te worden voor 7-10 jaar i.v.m.   belastingregelgeving;
  • Semi-statisch archief: deels opvraging te verwachten, 5-7 jaar te bewaren;
  • Dynamisch archief: veel opvraging/raadpleging te verwachten

Een gegarandeerd veilige opslag van uw archief bij Passies

Passies Verhuizers ontvangt van haar opdrachtgever een volledige archieflijst en een procedurelijst over hoe en door wie de documenten uit uw archief opgevraagd kunnen worden. Op deze manier kunnen onbevoegden nooit toegang verkrijgen tot het archief van uw organisatie.
De documenten kunnen ten allen tijde opgevraagd worden en zo nodig, per koerier, op elk gewenst adres weer bezorgd worden. Naast de veilige opslag levert Passies Verhuizers ook de registratie en bijbehorende toegangen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn om uw archief door Passies te laten beheren? Neemt u gerust contact met ons op door te bellen (023 561 59 55) of te mailen naar info@passies.nl

Passies opslagcentrum

Passies heeft voor uw bedrijf tal van opslagmogelijkheden. Passies beschikt over meerdere opslagcentra van in totaal 10.000 m3.

De opslagcentra zijn beveiligd tegen inbraak en brand en zijn voorzien van de laatste techniek voor een optimale klimaatbeheersing. Zo blijft uw inventatris of archief onder alle omstandigheden goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bovendien heeft u als klant toegang tot het actuele opslagbeheersysteem voor een compleet overzicht van de voorraad en stand van zaken.

Betrouwbaar

Omwille van uw privacy worden uw documenten opgeslagen in een online archiverings- en opslagbeheersysteem waarin u als klant toegang krijgt middels uw eigen unieke inlogcode.

Optimaal klimaat

Verwarmingsinstallaties en speciale ventilatoren zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Bovendien zorgt de luchtvochtigheid installatie voor een continue regulering van de luchtvochtigheid voor een probleemloze opslag.

Alle installaties worden jaarlijks gekeurd en de klimaatomstandigheden worden dagelijks gecontroleerd, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Essentiele voorzieningen die garanderen dat een inboedel of inventaris bij een Passies opslagcentrum in betrouwbare handen is.

Beveiliging

De panden van Passies zijn beveiligd middels een directe en continue verbinding met brandweer en politie. In het Passies opslagcentrum worden uw documenten optimaal beschermd tegen brand, wateroverlast of eventuele andere calamiteiten.

Afvoer van materiaal

Wij helpen u graag bij de afvoer van overtollig materiaal en/of archief zoals;

  • Afvoer van meubelen,
  • Afvoer van oude archieven en
  • Afvoer van elektrische apparatuur.

Passies Verhuizers kan er voor zorgen dat oude archieven worden vernietigd, oude meubelen een nieuwe bestemming krijgen of bij recycling worden aangeleverd en elektrische apparatuur milieubewust worden afgevoerd.