Verhuisbedrijf Almere

Woont u in Almere of heeft u plannen om daar te gaan wonen? Passies zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel en zonder stress verloopt. Wij ontzorgen uw verhuizing van A tot Z, precies volgens uw wensen en voor elk budget. Professioneel verhuisbedrijf Almere gezocht? Zoek niet verder, maar vertrouw op de ervaring en kwaliteit van Passies.

Vrijblijvend advies over uw verhuizing

Gaat u binnen of naar Almere verhuizen? Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat dat soepel verloopt. Allereerst komt een verhuisadviseur vrijblijvend bij u op bezoek. Tijdens dit gratis gesprek kunt u uw persoonlijke wensen kenbaar maken en bespreken met onze adviseur. Kiest u ervoor om zelf in te pakken of maakt u gebruik van onze inpakservice? Wij adviseren u over wat de mogelijkheden zijn. Uw wensen staan centraal.

Service en kwaliteit

Service, betrokkenheid en kwaliteit zijn onze kernwoorden. Wij kunnen daarom uw meubilair, bedden en kasten demonteren op het oude adres en in de nieuwe woning weer monteren. Ook het inpakken en uitpakken van uw inboedel, inclusief kwetsbare objecten behoort tot onze service. Verder zijn onze vakmensen gespecialiseerd in het verhuizen van kunst en antiek en hebben we een waterbedservice. Ten slotte kunnen we uw opslag tijdelijk of langdurig opslag.

Opslag inboedel in regio Almere

Passies beschikt over een opslagcentrum waar uw inboedel voor korte of lange tijd kan staan. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij een verlate oplevering van uw (nieuwbouw)woning, tijdens een verbouwing of bij een snelle verkoop van uw woning.

Erkende Verhuizers

Passies is sinds 1937 actief en heeft een perfecte reputatie opgebouwd. Wij zijn een uiterst betrouwbaar verhuisbedrijf met het hoogste kwaliteitsniveau. We denken met u mee en werken vakkundig en discreet. Uw spullen zijn bij ons in de allerbeste handen. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij Passies kunt u rekenen op kwaliteit, vakkundige verhuizers, een uitgebreide verhuiszekering, duidelijke afspraken, een aanbetalingsgarantie, onafhankelijk en deskundig advies.

Verhuizen in een andere regio? Vanuit ons verhuisbedrijf in Hoofddorp en Veenendaal bedienen wij onder andere de regio’s HaarlemAmstelveenAmersfoortLeidenUtrechtSoestDoorn en Zeist.