Verhuisbedrijf Leiden

Gaat u binnenkort verhuizen naar Leiden, of bent u op zoek naar een nieuw huis binnen Leiden? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Passies! Passies verzorgt uw verhuizing compleet, waardoor verhuizen geen enkele stress zal opleveren. We verzorgen alles tot in de puntjes, luisteren naar uw wensen en doen dit ook nog eens voor ieder budget. Passies is een professioneel verhuisbedrijf in Leiden met ervaring en kwaliteit. Zoek dus niet verder!

Passies verhuizen vrachtwagen in Leiden

Erkende verhuizers

Passies is aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers en wij voeren het daarbij behorende kwaliteitskenmerk dat alleen wordt toegekend aan verhuisbedrijven die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Bovendien hebben we een aanbetalingsgarantie en een uitgebreide verhuisverzekering. We zijn in 1937 opgericht en hebben sindsdien veel ervaring opgedaan in het verhuizen, zowel in binnen- als buitenland. We gaan met uiterste zorg om met uw spullen en staan altijd klaar voor vrijblijvend en vakkundig advies. U kunt dus 100% rekenen op onze jarenlange ervaring en onze betrouwbaarheid.

Opslag in Leiden

Passies beschikt over een opslagcentrum. Wanneer uw eigen woning snel verkocht is en u tijdelijk ergens anders moet wonen, kan uw inboedel korte of lange tijd veilig in ons opslagcentrum staan. Het kan ook van pas komen bij een verlate oplevering van uw nieuwe woning, of voor wanneer u tijdelijk naar het buitenland vertrekt.

Gratis verhuisadvies Leiden

Uw verhuizing bij Passies begint met een vrijblijvend gesprek met een verhuisadviseur, bij u thuis. U heeft vast en zeker wensen voor uw verhuizing, en met dit gratis gesprek kunt u die wensen kenbaar maken. Onze adviseur zal u dan vertellen over de mogelijkheden, zoals het (de)monteren van meubels en onze inpakservice. We leveren natuurlijk ook verhuismaterialen voor wie liever zelf inpakt. Service staat centraal bij ons en we denken altijd met u mee.

Kwaliteit staat centraal

Verhuizen doet u normaal gesproken natuurlijk niet dagelijks. Wij doen dat wel. Het is ons vak en onze passie. Uw verhuizing zal met Passies daarom soepel verlopen en op de manier hoe u het wenst. We zijn gespecialiseerd in het verhuizen van kwetsbare spullen, zoals kunst en antiek. Passies is uw partner voor een zorgeloze en vakkundige verhuizing.