Historie

Passies Verhuizers werd in 1937 opgericht door J. Passies sr. Hij legde de basis voor de huidige verhuisonderneming in Hoofddorp, die sleutelbegrippen die sleutelbegrippen als integriteit, betrokkenheid, kwaliteit en innovatie in de organisatie heeft verankerd.

Nationaal en internationaal heeft Passies Verhuizers een reputatie opgebouwd als een uiterst betrouwbare verhuisorganisatie met het hoogste kwaliteitsniveau. Proactief denken en doen is een tweede natuur voor de medewerkers van Passies, die doordrongen zijn van de noodzaak tot discretie en klantgerichtheid tot kunst hebben verheven.

Verder onderscheidt Passies Verhuizers zich door maatschappelijk bewustzijn, zowel binnen als buiten de organisatie. Passies ziet het als een uitdaging om verwachtingen te overtreffen. Dat is merkbaar in de kwaliteit van de voorbereidingen en uitvoering van een verhuizing.

Nationale en internationale verhuizingen zijn bij ons in de allerbeste handen. Passies is namelijk aangesloten bij de branche organisatie Erkende Verhuizers. Om dit keurmerk te mogen gebruiken moeten wij voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. Op het gebied van projectverhuizingen en kantoorverhuizingen zijn wij aangesloten bij; Erkende Projectverhuizers. Als eerste verhuisbedrijf in Nederland hebben wij het Erkende Projectverhuizers keurmerk ontvangen.

Passies verhuisbedrijven kan nog steeds vertrouwen op gemotiveerde en vakkundige teams, waar mede door adequate vakopleidingen, regelmatige training en nascholing haar cliënten een perfecte uitvoering van het dienstenpakket wordt gegarandeerd.

Onze dienstverlenende onderneming is afgestemd op een grote verscheidenheid aan transporten en bestemmingen. Het bedrijf beschikt dan ook over een veelzijdig assortiment van de modernste verpakkingsmaterialen. Diverse soorten speciaal ontwikkelde kartonnages, garderobeboxen, luchtkussenfolies en bijvoorbeeld op maat gemaakte houten kisten of kratten waarborgen de bescherming en veiligheid van kostbare objecten, groot en klein.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nu steeds duidelijker wordt hoe fragiel de aarde is en hoe zorgvuldig we met onze natuurlijke bronnen moeten omgaan, is duurzaamheid aan de orde van de dag. Passies Verhuizers dragen hun steentje bij door een MVO-beleid te implementeren volgens ISO 26000. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt Passies de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit.

Met uw verhuizing maken wij de wereld groener – en beter

Passies Verhuizers ondersteunt op social gebied de Planet Urgence. Dankzij uw verhuizing kunnen we de wereld een stukje groener maken. Want voor elke verhuizing die wij verzorgen, wordt door Planet Urgence een boom geplant. Wij vinden het belangrijk om op deze manier de leefomgeving van mensen in kwetsbare gebieden te verbeteren.

Over Planet Urgence

Planet Urgence wil lokale gemeenschappen sterker maken en tegelijkertijd de natuur beschermen. Door kennis te delen, mensen op te leiden en technische ondersteuning krijgen groepen mensen nieuwe kansen. Planet Urgence biedt hulp aan deze mensen door middel van het overdragen van kennis. Lokale partners worden langdurig voorzien van begeleiding. Daarnaast worden er donaties gedaan voor projecten waarbij de natuur in ere hersteld kan worden.

Ons MVO verslag kunt u hier lezen.

Kleine boom groeit uit handen foto op pagina over Passies Verhuizers.

Werken bij Passies

Vacatures

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij ook net dat beetje extra geven? Dan heb jij dezelfde visie als wij. De eigendommen van onze klanten vertrouwen wij namelijk alleen toe aan de allerbeste handen. Wij verzorgen al jaren Nationale en internationale verhuizingen met de allergrootste zorg. Bovendien zijn wij dè specialist in zakelijke projectverhuizingen.

Passies internationale verhuisbedrijven is onderdeel van de Noble Mobility Groep. Heeft u interesse om bij Passies Internationale Verhuisbedrijven te werken? Reageer dan op een van onze vacatures.

Indien er geen openstaande vacatures zijn kunt u ons altijd een open sollicitatiebrief met CV toesturen naar onderstaand adres of naar e-mailadres: solliciteren@noble-mobility.com  (Noble Mobility is ons moederbedrijf).

 

Noble Mobility – afdeling Passies Internationale Verhuisbedrijven
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Postbus 354
2400 AJ Alphen aan den Rijn

Stageplaatsen

Geregeld komen bij onze organisatie stageplaatsen beschikbaar. Je denkt mee en werkt mee op de afdelingen Sales, Marketing en Communicatie. Naast je stage opdracht werken krijg je de kans je breed te ontwikkelen in een bijzonder klantgerichte en dynamische internationale organisatie.

 

Wij zoeken een topper met

  • Passende HBO opleiding
  • Ondernemende instelling
  • Gezonde assertiviteit
  • Prima kennis van Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Wij bieden

Een leuke stageplaats in een jong en dynamisch team in een organisatie die de wereld als speelveld heeft.

 

Voor nadere info en verzoeken om stageplaatsen,
neem contact op met: solliciteren@noble-mobility.com