Opslag

 

Onlosmakelijk verbonden aan nationale en internationale verhuizingen is de vraag naar een perfecte opslagvoorziening. Opslag mogelijkheden voor een korte of langdurige periode. Indien u na uw buitenlandavontuur terugkomt, uw woning in Nederland gaat verbouwen of naar een kleinere (tijdelijke) woning gaat verhuizen dan heeft u graag uw inboedel in dezelfde staat terug.

Wij bieden u de mogelijkheid dat u uw opslag bij Passies Verhuizers komt brengen of wij kunnen de inboedel inpakken en daarna in onze opslagruimte plaatsen.Vanuit onze vestiging in Hoofddorp Hoofddorp zorgen onze vakkundige verhuizers ervoor dat de verhuizing van uw inboedel zorgeloos gaat verlopen. Uw inboedel wordt bij het laadadres direct in speciale liftvans verpakt. Dit voorkomt het onnodig overpakken van uw inboedel in onze opslagruimte. Het opslaan van uw auto en/of motorvoertuig behoort ook tot de mogelijkheden.

12.000 m3 aan opslagruimte

In Nederland beschikt Passies Verhuizers over ruim 12.000 m3 geconditioneerde opslagruimte. U kunt uw inboedel bij ons opslaan tijdelijk of langdurig. Mocht u tussentijds iets uit de opslag nodig hebben, dan maken we daarvoor graag een afspraak met u. Bij verhuizen binnen Europa en  internationale verhuizingen maken wij gebruik van bekende, professionele internationale verhuisbedrijven waar uw inboedel in opslag kan worden geplaatst.

Wilt u weten wat uw verhuizing naar opslag gaat kosten?

De exacte kosten van een verhuizing van of naar opslag zijn afhankelijk van veel factoren. Voor een, gratis en vrijblijvende, opmaat gemaakte verhuisofferte komen wij graag eerst bij u langs voor een thuisbezoek. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld rekening houden met uw specifieke wensen, laadadres en het volume van de inboedel. Na het thuisbezoek ontvangt u van ons een verhuisofferte opmaat.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Uw opslag verzekeren

U kunt uw inboedel tegen alle mogelijke calamiteiten, allrisk laten verzekeren. De verhuisadviseur zorgt voor een verzekering op maat en kan in voorkomende gevallen zorgdragen voor een gedegen taxatie van uw opslag. De verzekering wordt van “deur-tot-deur” afgesloten, vergezeld van een certificaat. Verhuizen met Passies betekent zekerheid voor alles.

Opslag onder de beste omstandigheden

Onze opslagruimtes voldoen aan alle eisen die gesteld worden opslag van vergankelijke goederen. De opslagruimtes zijn voorzien van geavanceerde conditioneringsapparatuur die zorgt voor een constante luchtvochtigheid en temperatuur. Daarnaast zijn de ruimten optimaal beveiligd tegen inbraak en brand. Tevens preventieve ongedierte inspectie. Zaken die verplicht worden gesteld door onze verzekeringsmaatschappij.

Douanedepot

Passies Verhuizers beschikt over een eigen douanedepot. Het  eigen douanedepot geeft de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan in afwachting van inklaring, uitklaring of transit.

Contact opnemen met Passies Verhuizers

Voor meer informatie over de opslagdiensten van Passies Verhuizers kunt u contact opnemen via  het contactformulier. Of telefonisch contact met ons opnemen:  +31 (0)23-561 5955