Verhuizen naar Engeland

U gaat binnenkort emigreren naar Engeland. Spannend! Heeft u uw verhuizing naar Engeland al geregeld? Uw eigendommen komen natuurlijk niet vanzelf naar de overkant van de Noordzee. Kunt u eigenlijk al uw eigendommen zonder problemen meenemen? Neem nu uw auto bijvoorbeeld, in Engeland rijden ze natuurlijk aan de andere kant van de weg. Of hoe zit het met uw elektronische apparaten, kunt u die zonder problemen gebruiken in Engeland?

Zomaar wat vragen die bij een verhuizing naar Engeland door uw hoofd kunnen schieten. Terechte vragen overigens, want voor het vlekkeloos uitvoeren van uw verhuizing naar Engeland is een goede voorbereiding van belang!

Een internationaal verhuisbedrijf met ervaring

Dat is wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u geen geen extra stress heeft omtrent uw emigratie naar Engeland. Passies Verhuizers realiseert jaarlijks honderden verhuizingen over de hele wereld en daarbij wordt niks aan toeval overgelaten.

Voor uw verhuizing naar Engeland zorgt Passies Verhuizers voor;

  • De voorbereiding; samen met uw persoonlijke verhuismanager wordt uw verhuizing van A tot Z voorbereidt en uitgebreid met u besproken.
  • Het veilig verpakken van uw goederen voor het transport
  • Het transport van deur tot deur
  • Het verzekeren van uw verhuizing
  • Gratis en vrijblijvend taxatie bezoek bij u thuis

Uw persoonlijke verhuismanager

Die speelt een cruciale rol bij het succesvol uitvoeren van uw verhuizing en bij het wegnemen van verhuisstress bij u! Uw verhuismanager zorgt er voor dat u altijd op de hoogte bent over het verloop, bijvoorbeeld wanneer uw goederen aankomen in Engeland. Ook beantwoord hij/zij al uw vragen en zorgt ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken. Dus ligt u midden in de nacht wakker, omdat een onzekerheid omtrent uw verhuizing u niet los kan laten? Geen probleem! U stuurt eenvoudig een mailtje met uw punt (dat kan ook midden in de nacht) en uw verhuismanager pakt het de volgende werkdag direct op.

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Tips voor uw emigratie naar Engeland

Behalve uw verhuizing is er natuurlijk nog veel meer te organiseren omtrent uw emigratie naar Engeland. Ook daar helpen wij u graag bij, bijvoorbeeld met onderstaande tips.

Uw auto meeverhuizen naar Engeland

U kunt zonder problemen uw auto meenemen naar Engeland. Wij adviseren u hiervoor gebruik te maken van de trein of boot, zodat u zelf uw auto mee kunt nemen. Zorg er wel voor dat u binnen zes maanden uw auto in Engeland hebt geregistreerd. U hebt tevens een MOT-certificaat nodig, dit is de Engelse variant van de APK. Lees meer over: het importeren van uw auto in Engeland

Hoe zit het dan met uw Nederlandse rijbewijs?

Dat is gewoon geldig Engeland. Wanneer u een nieuw rijbewijs moet aanvragen, dan vraagt u deze in Engeland aan. U krijgt dan een Engels rijbewijs.

Bankrekening openen in Engeland

Wij raden u aan dit al vanuit Nederland te doen. De Royal Bank of Scotland (RBS) en Barclays hebben ook vestigingen in Nederland, waar u een betaalrekening kunt openen en eenvoudig kan omzetten naar een Engelse bankrekening. Als u ervoor kiest om een bankrekening in Engeland te openen, dan moet u kunnen aantonen dat u in Engeland woont of werkt, bijvoorbeeld middels een loonstrook of een rekening van het waterbedrijf. Dit is wel een stukje lastiger.

Zorgverzekering in Engeland

Elke inwoner van Engeland recht op gratis gezondheidszorg. Dat klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren! De kosten voor gezondheidszorg worden betaald door de National Health Service (NHS). Deze instelling dekt kosten voor bijvoorbeeld de huisarts, tandarts, geestelijke zorg en medisch specialistische behandelingen in het ziekenhuis. Eventueel kunt u zich wel verzekeren voor aanvullende zorg.

Meer weten over verhuizen naar Engeland met Passies Verhuizers? 

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over uw verhuizing. Tijdens dit bezoek kunt u met onze adviseur uw wensen en vragen bespreken. Via onderstaand formulier kunt u gratis en vrijblijvend een thuisbezoek aanvragen. Uw mag ons ook altijd bellen op +31 (0) 23-5615955

 

Velden met een * zijn verplicht

 

 
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.