Projectverhuizing Stichting Amerpoort

 

Wat een mooie beoordeling van Stichting Amerpoort

Passies was niet onze eerste keus, maar nu kan ik zeggen dat wij de beste keus hebben gemaakt. Alles ging van een leie dakje en dat voor de verhuizing van ruim 20 (!!!) Lichtverstandelijk beperkte mensen. Vooral de 2 voormannen Jos en Eric verdienen alle lof. Het leek wel of zij, maar ook de andere verhuizers al jaren met dit slag mensen omgaat….. Al met al een perfecte verhuizing door een perfect op elkaar ingespeeld team van Passies..

 

Mannen ,.. namens alle mensen, cliënten en personeel van Ameland/Oudlaan… Bedankt.

Verhuizen in Haarlem met Passies met behulp van hun witte verhuisdozen.
Projectverhuizing Stichting Amerpoort

Kantoorverhuizing binnen Amsterdam

Voor onze verhuizing op voorhand contact gehad met meerdere verhuisbedrijven maar na het eerste contact met de heer Rob Brandt was de keuze snel gemaakt. Het gehele proces, van voorbereiding tot de uiteindelijke uitvoering, is vlekkeloos verlopen. Wij zullen zeker niet nalaten om Passies Verhuizers positief te promoten mocht dit ooit aan de orde zijn.

 

Alektum BV, Amsterdam

December 2017

 

 

Referentie van Alektum BV Erkende voor Passies Projectverhuizers.
Kantoorverhuizing binnen Amsterdam

Kantoorverhuizing

Wij hebben een soepele verhuizing gehad dankzij Passies Verhuizers. Totaal geen hectiek of chaos. Mede door Gerko die rustig en relaxt is en de klus samen met zijn mannen in no time klaarde. Bedankt!

Patientenfederatie Nederland

Erkende projectverhuizers

Passies Verhuizers bezig met een projectverhuizing.
Beoordeling Kantoorverhuizing

Projectverhuizing

 

Een fantastische ervaring. Een bedrijf dat niet alleen weet hoe je service schrijft,
maar ook weet hoe je service in praktijk moet brengen. Wat mij daarnaast zeer
plezierig verbaasd heeft is de flexibiliteit en het oplossingsgericht meedenken met de
klant. Ik heb helaas nog geen overzicht gezien van de factuur ten opzichte van de
offerte, dus vandaar dat ik bij “Administratie” en “Prijs/kwaliteitsverhouding” n.v.t.
heb aangegeven. Maar gezien alle andere bovenstaande positieve ervaringen ga ik
er vanuit dat de factuur ook in lijn is met wat is afgesproken.

 

Bose EMS

Passies Verhuizers bezig met een projectverhuizing.
Projectverhuizing

“Na heel wat research te hebben gedaan, vonden we dat Passies Verhuizers het meest betrouwbaar overkwam. Daarnaast boden zij de beste allround service. De kantoorverhuizing verliep ook erg soepel, zo zijn we in één weekend van het ene naar het andere pand verhuisd en konden we maandag zonder problemen direct aan de slag. We zijn erg tevreden over de service en kunnen Passies aan iedereen aanraden!”

 

Westwing

Westwing
Kantoorverhuizing in Amsterdam van Westwing

Passies projectverhuizingen heeft diverse schoolverhuizingen uitgevoerd, waaronder recent nog de projectverhuizing van het Martinus College in Grootebroek (NH).

De heer Braunschweiger van het Martinus College vertelt dat de verhuizing vanaf de voorbereiding tot aan de nazorg zeer goed verlopen is. “Wij gaan zeker de volgende keer weer met Passies in zee”.

Projectverhuizing

Rust brengen

STABU kijkt zeer positief terug op de projectverhuizing, zo leert de klantbeoordeling op Klantenvertellen.nl: ‘Verhuizen is normaal gesproken iets om tegen op te zien, maar in het geval van verhuizen met Passies heb ik het gevoel dat ik ontzorgd ben. Jullie hebben klasse werk geleverd.’ De score spreekt ook voor zich, met een 9,9. Volgens Willemsen schuilt het succes van de projectverhuizing voor een groot deel in de goede wisselwerking tussen STABU en Passies Verhuizers. ‘In het offertetraject hebben we vooral de nadruk gelegd op het feit dat we rust zouden brengen tijdens de verhuizing. Dat sloeg aan, want daar waren de mensen van STABU, die logischerwijs niet over een ruime verhuiservaring beschikte, precies naar op zoek.’ Tineke Simonse, hoofd bedrijfsvoering en plaatsvervangend directeur van STABU, bevestigt de woorden van Willemsen: ‘Het was mede dankzij verhuisbedrijf Passies een zeer snelle en voorspoedige verhuizing. Alle details waren minutieus gepland en doorgesproken met elkaar. Tijdens de verhuisdagen zorgden we voor lunches en koffie en fris. Hierdoor ontstond een goede sfeer tussen beide partijen, wat de samenwerking alleen maar verbeterde. Iedereen was bereid een paar stappen extra te zetten, waardoor de verhuizing zeer snel en efficiënt is verlopen.’

Bron: redactie vakblad Verhuizen, Transport en Logistiek Nederland

Projectverhuizing Stabu

Interne kantoorverhuizing van 450 werkplekken van Bol.com

Mooie aanbeveling ontvangen van Bol.com; interne kantoorverhuizing gedaan van 450 werkplekken.

Interne kantoorverhuizing

Interne kantoorverhuizing van 450 werkplekken van Bol.com