Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuist u binnenkort van of naar Kerk en Zanen, Ridderveld, de Hoge of Lage Zijde of een ander stukje Alphen aan den Rijn of omgeving. Neem dan contact op met Passies: hét verhuisbedrijf voor Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing van A tot Z geregeld is en dat voor elk budget. Wij zijn een betrouwbaar, integer en professioneel Erkend Verhuisbedrijf dat uw wensen vervult. Professioneel verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn gezocht? Passies is uw partner voor een zorgeloze en vakkundige verhuizing.

 

Erkend Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Passies is hét verhuisbedrijf voor de regio Alphen aan den Rijn. Wij zijn opgericht in 1937 en hebben sindsdien veel ervaring opgedaan in het verhuizen, zowel in binnen- als buitenland. Kwaliteit staat bij ons centraal. Niet voor niets hebben wij een feilloze reputatie. Afspraak is afspraak en wij werken alleen met de beste vakkundige verhuizers. We hebben een aanbetalingsgarantie en een gedegen verhuisverzekering. Wij gaan met de uiterste zorg met uw spullen om en staan altijd klaar voor een vrijblijvend en vakkundig advies. Passies is aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Een keurmerk waar wij trots op zijn en dat alleen wordt toegekend aan verhuisbedrijven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vanuit ons verhuisbedrijf in Hoofddorp en Veenendaal bedienen wij onder andere de regio’s Haarlem, Amstelveen, Amersfoort, Leiden, Utrecht, Almere, Soest, Doorn en Zeist.

 

Verhuizen: van advies tot actie

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid, maar dat hoeft het niet te zijn. Wij ontzorgen u en uw verhuizing. Verhuist u binnenkort van, naar of binnen Alphen en bent u op zoek naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact op ons. Een van onze professionele verhuisadviseurs komt graag bij uw langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gratis gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en onze adviseur adviseert u over de mogelijkheden, zoals onze inpakservice en het (de)monteren van meubels, bedden en kasten. Die demonteren we in de oude woning en zetten ze in het nieuwe huis weer in elkaar. Wilt u dit liever zelf, doen dan kan dat uiteraard ook. Ook bieden we een inpakservice, maar kunnen ook verhuismaterialen leveren als u liever zelf inpakt. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verhuizen van kwetsbare objecten en hebben een waterbedservice. Uw wens staat bij ons centraal. Wij zorgen dat uw wensen zo prettig mogelijk worden vervuld en binnen het budget dat bij u past.

 

Inboedel opslaan in Alphen aan den Rijn

Moet u een tijd overbruggen voordat u uw nieuwe woning kunt betrekken? Wij beschikken over een opslagcentrum waar uw inboedel voor lange of korte tijd op een veilige manier kan worden opgeslagen. Ook handig bij nieuwbouw of bij een snelle verkoop van uw woning. Uw inboedel kan bij ons blijven staan totdat u het weer nodig heeft.

 

Kwaliteit staat centraal

Verhuizen is normaal gesproken niet iets dat u vaak doet. Wij verhuizen dagelijks. Het is ons vak en onze passie. We dragen zorg voor uw spullen op de beste manier. Ook zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van kwetsbare zaken, als kunst en antiek. Bij Passies bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en een verhuizing zonder stress.