Verhuizen binnen Europa

Grensoverschrijdend verhuizen is in het Europa van vandaag een dagelijks gebeuren. Gaat u verhuizen naar een ander land binnen Europa? Dan is het goed te weten dat Passies Verhuizers met grote regelmaat verhuizingen van en naar alle Europese bestemmingen verzorgt. Passies Verhuizers draagt zorg voor uw verhuizing en coördineert de gehele uitvoering van de verhuizing binnen alle Europese landen. Ook als uit terug naar Nederland wil verhuizen.

Uw persoonlijke verhuisadviseur

Gaat u verhuizen binnen Europa dan zorgt Passies Verhuizers voor een verhuisadviseur die u met raad en daad bij staat. Tijdens een vrijblijvend taxatie bezoek bij u thuis zal onze verhuisadviseur uitvoerig met u de verhuizing bespreken. De adviseur bespreekt met u uw wensen en de vele mogelijkheden. Vragen, die u ongetwijfeld zal hebben kunt u voorleggen aan onze adviseur. Alle verhuisdetails worden uitvoerig met u doorgesproken.

De gehele verhuizing stemmen wij met u af. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een aflever moment voor uw verhuizing binnen Europa. Misschien wilt u gebruik maken van tijdelijk of langdurige opslag van uw inboedel en/of motorvoertuig. Hier voor kunt u gebruik maken van de veilige opslagmogelijkheden van Passies Verhuizers. Daarnaast besteedt de adviseur grote aandacht aan eventuele bepalingen, formaliteiten en informeert u met grote nauwkeurigheid over alle bijkomende zaken, vanzelfsprekend geheel afgestemd op het land van uw bestemming.

Verhuisofferte aanvragen voor Verhuizen binnen Europa

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Overal in Europa een betrouwbaar netwerk

Het transport van de gehele of gedeeltelijke inboedel wordt verzorgd op de datum van uw keuze. Daarnaast kent Passies Verhuizers regelmatig verhuis groepages van en naar vrijwel elke bestemming in Europa. Dit betekent dat wij een gecombineerd transport verzorgen van meerdere inboedels samen. Hier door kunnen wij u ook voor een kleinere Europa verhuizing een aantrekkelijk tarief aanbieden.

In heel Europa heeft Passies verhuisbedrijven een netwerk van agenten die zich exclusief inzetten voor de organisatie. Dit garandeert uiterste zorg voor uw inboedel, overal in Europa! Wij rijden wekelijks met onze verhuiswagens door Europa. Op onze vaste bestemmingen kunnen wij u voordelige tarieven aanbieden. Vul gratis en vrijblijvend ons online offerte formulier in en wij nemen contact met u op.

Contact formulier

Gaat u verhuizen binnen Europa en bent u benieuwd wat Passies Verhuizers  voor u kan betekenen? Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op via onderstaand formulier.

Naam:

Email:*

Telefoon:*

Bericht:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.