Waarom verhuizen met een verhuisbedrijf met het keurmerk Erkende Verhuizer?

 

Wat zegt dit keurmerk eigenlijk? Welke voordelen heeft dit, voor u?

Kwaliteit

Een verhuisbedrijf is alleen een Erkende Verhuizer als deze voldoet aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Regelmatig wordt een Erkende Verhuizer getoetst of ze nog voldoet aan de eisen. U kunt dus zeker zijn van een bepaalde kwaliteit wanneer u verhuist met een Erkende Verhuizer. Passies verhuizers, gevestigd in Hoofddorp, voldoet aan deze eisen en is een Erkende Verhuizer.

Uitgebreide verhuisverzekering

Een ongelukje valt nooit helemaal uit te sluiten, hoe voorzichtig een verhuizing ook wordt uitgevoerd. Het is daarom goed om te weten dat uw inboedel tijdens de verhuizing tot een bedrag van €100.000,- is verzekerd op basis van de nieuwwaarde.

Uw verhuizing wordt altijd uitgevoerd

Dat klinkt wellicht logisch, maar wat nu als een verhuisbedrijf net voor uw verhuizing failliet gaat. Mocht dat gebeuren dan zorgt de Organisatie voor Erkende Verhuizers ervoor dat uw verhuizing door een andere Erkende Verhuizer wordt uitgevoerd, zonder extra kosten. Verhuizen met een Erkende Verhuizer geeft u dus een verhuisgarantie.

Vakkundig verhuisteam

Een Erkende Verhuizer is verplicht om een minimum aantal officieel opgeleide verhuizers in dienst te hebben. U krijgt dus de beschikking over een vakkundig verhuisteam dat uw verhuizing op een veilige en efficiënte manier uitvoert.

Aanbetalingsgarantie

De organisatie van Erkende Verhuizers biedt de zekerheid dat uw aanbetaling tot maximaal 25% van overeengekomen verhuisprijs en van maximaal €1.000,- is gegarandeerd. Dit in geval van een faillissement of surseance van betaling.

Duidelijke afspraken omtrent uw verhuizing

De algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers zijn in overleg met de Consumentenbond tot stand gekomen. De algemene voorwaarden zijn duidelijk en bieden bovenal zekerheid voor u als klant.

Onafhankelijk advies, deskundig advies bij geschillen

Mochten er, ondanks alle garanties die u bij een Erkende Verhuizer krijgt, toch geschillen ontstaan dat is de Erkende Verhuizer aangesloten bij een onafhankelijk geschillencommissie Verhuizen. Deze partij biedt uitkomst bij een eventueel geschil en staat garant voor het nakomen van het bindende advies dat deze commissie uitspreekt.

U houdt meer tijd over voor leukere dingen dan verhuizen

Tijdens een verhuizing heeft u al genoeg aan uw hoofd. De garanties en zekerheden die een Erkende Verhuizer biedt, zorgt er mede voor dat uw verhuizing zonder zorgen wordt uitgevoerd. U houdt daarom meer tijd over voor leukere dingen, zoals het inrichten van uw nieuwe woning of het ontdekken van uw nieuwe buurt.

Wat kost een verhuizing met Passies Verhuizers?

Passies biedt voor zowel lokale, Europese als internationale verhuizingen diverse diensten aan. Zo kunnen wij uw inboedel (volledig of gedeeltelijk) verhuizen maar altijd aangepast aan uw wensen. Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.