Verhuizen binnen Europa

Grensoverschrijdend verhuizen is in het Europa van vandaag een dagelijks gebeuren. Gaat u verhuizen naar het buitenland dan is het goed te weten dat Passies internationale verhuisbedrijven met grote regelmaat verhuizingen van en naar alle Europese bestemmingen verzorgt.

Passies internationale verhuisbedrijven heeft gespecialiseerde afdelingen die de verantwoording dragen voor de planning en de uitvoering van de verhuizingen binnen alle Europese landen.

Tijdens een bezoek bij u thuis zal onze verhuisadviseur uitvoerig met u de verhuizing bespreken. De gehele verhuizing stemmen wij met u af. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een aflever moment voor uw verhuizing binnen Europa. Misschien wilt u tijdelijk of langdurig een gedeelte van uw inboedel opslaan. Hier voor kunt u gebruik maken van de veilige opslagmogelijkheden van Passies Verhuizers. Direct een gratis en vrijblijvend thuisbezoek aanvragen.

Uw persoonlijke verhuisadviseur

Gaat u verhuizen naar het buitenland dan zorgt Passies Verhuizers voor een verhuisadviseur die u met raad en daad bij staat. Een van onze verhuisadviseurs komt gratis en vrijblijvend bij u langs en bespreekt met u uw wensen en de vele mogelijkheden. Alle verhuisdetails worden uitvoerig met u doorgesproken.

Daarnaast besteedt de adviseur grote aandacht aan eventuele bepalingen, douane formaliteiten en informeert u met grote nauwkeurigheid over alle bijkomende zaken, vanzelfsprekend geheel afgestemd op het land van uw bestemming.

Overal in Europa een betrouwbaar netwerk

Het transport van de gehele of gedeeltelijke inboedel wordt verzorgd op de datum van uw keuze. Daarnaast kent Passies Verhuizers regelmatig verhuis groepages van en naar vrijwel elke bestemming in Europa. In heel Europa heeft Passies Verhuizers een netwerk opgezet van agenten die zich exclusief inzetten voor de organisatie. Dit garandeert uiterste zorg voor uw inboedel, overal in Europa!

Wij rijden wekelijks met onze verhuiswagens door Europa. Op onze vaste bestemmingen kunnen wij u voordelige tarieven aanbieden. Vul vrijblijvend ons contact formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u benieuwd wat Passies Verhuizers voor u kan betekenen? Online kunt u een verhuisofferte aanvragen.

Offerte aanvragen voor uw verhuizing

Internationaal verhuizen met Passies Internationale verhuisbedrijven

Als u besluit tot een internationale verhuizing, ofwel een intercontinentale bestemming, dan staat Passies Verhuizers direct paraat. U zult begrijpen dat er een aantal zaken van belang zijn voor uw internationale verhuizing. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet houden.

Bij een internationale verhuizing  zijn goede voorbereiding, persoonlijke aandacht, minutieuze timing, teamwork, vakkennis en vertrouwen bindende voorwaarden om alle fasen van het verhuisproces feilloos te laten verlopen.

Een adviseur is hier een onontbeerlijke sleutelfiguur. Een adviseur brengt u volledig op de hoogte van de uitvoering, de tijdsduur van het verhuisproject, de verzekeringsaspecten en de aflevering op de plaats van bestemming. Veelal zal de keuze vallen op transport per boot. Maar uiteraard bestaat luchttransport ook tot de mogelijkheid. Passies Verhuizers kan u optimaal adviseren om de verhuizing voor u zo gunstig mogelijk te laten verlopen.

Tijdens een bezoek bij uw thuis zal onze verhuisadviseur uitvoerig met u de verhuizing bespreken. De gehele verhuizing stemmen wij met u af. Misschien wilt u tijdelijk of langdurig een gedeelte van uw inboedel opslaan. Hier voor kunt u gebruik maken van de veilige opslagmogelijkheden van Passies Verhuizers. Of wilt u uw auto, motor of huisdier meenemen? Bespreek uw wensen met onze adviseur en wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende verhuisofferte op maat. Direct een gratis en vrijblijvend thuisbezoek aanvragen.

Voor meer informatie over internationale verhuizingen en de internationale dienstverlening van Passies Verhuizers, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Passies Verhuizers.

Passies Internationale Verhuisbedrijven beschikt over het FAIM-certificaat

Al jaren hebben wij als internationaal verhuisbedrijf het belangrijke FAIM-certificaat. FAIM staat voor FIDI Accredited International Mover. Waar de meer bekende ISO-normering zich richt op het juist uitvoeren van administratieve processen, richt FAIM zich op de daadwerkelijke uitvoering van een internationale verhuizing.

Eisen worden gesteld aan:

 • de juiste verpakkingsmaterialen
 • zijn de medewerkers goed opgeleid
 • is het wagenpark in orde
 • wordt er gebruik gemaakt van betrouwbare rederijen

FAIM gaat een stap verder dan ISO en Passies internationale verhuisbedrijven is dan ook blij dat zij zonder twijfel aan de normen van FAIM kan voldoen.

Passies Verhuizers
Passies Verhuizers

 

Onze diensten

Passies internationale verhuisbedrijven gaat verder dan alleen het vervoeren van uw inboedel van A naar B. Wij bieden u ook graag onze vakkundige diensten aan.

Inpakken

Het inpakken van kleine artikelen zoals kleding, boeken en breekbare artikelen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw inboedel, maar kunnen door onze jarenlange ervaring en routine in hoog tempo uw bezittingen inpakken waardoor u veel tijd bespaart.

Uitpakken

Ook het uitpakken van uw eigendommen kunnen wij geheel voor onze rekening nemen. U spaart een hoop tijd uit en zult u snel op uw gemak voelen in uw nieuwe woning. Niet meer maandenlang tegen die laatste verhuisdozen aan kijken, maar direct een huiselijk gevoel.

Handymanservice

Tijdens en na de verhuizing zijn er meestal nog  werkzaamheden te verrichten, voordat uw huis daadwerkelijk op orde is. Onze handymanservice is daar helemaal op ingericht. Een diversiteit aan werkzaamheden kunnen zij voor u uit handen nemen.

 • Deursloten monteren
 • Aansluiten apparatuur, vb TV of computers
 • Kleine reparaties
 • Ophangen schilderijen
 • Ophangen van lampen
 • Montage nieuwe meubelen
 • Montage van bedden
 • Waterbedservice

Opslag

Of het nu gaat om een binnenlandse, Europese of Internationale verhuizing; verhuizen is altijd maatwerk. Maatwerk afgestemd op de persoonlijke situatie en op de wensen van onze klanten. Steeds vaker hebben we verhuizingen die geheel of gedeeltelijk via onze opslag gaan. Zo kan het zijn dat vanwege een verbouwing, kleinere woning of een nieuw bouwwoning die nog niet klaar is, de inboedel tijdelijk of langdurig in opslag geplaatst moet worden. Ook is het mogelijk  om  een auto of motor in opslag te plaatsen.

Vanwege de verschillende persoonlijke situaties komen wij graag bij u thuis voor een taxatie bezoek. Wij bespreken uw situatie en de wensen en vragen die u heeft. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u op die manier zo goed mogelijk adviseren.  De verhuizing kunnen we hierdoor zo efficiënt mogelijk uitvoeren en daarmee ook op de meest praktische wijze voor u.