Verhuizen binnen Nederland

Een lokale verhuizing of anders gezegd, een binnenlandse verhuizing, is voor de meeste mensen een redelijk zeldzame gebeurtenis. Voor de vakmensen van Passies is het niet alleen onze passie maar ook ons dagelijks werk. Heeft u een binnenlandse verhuizing voor de boeg dan kunt u rekenen op de verhuisservice van Passies Verhuizers.

Vanuit ons verhuisbedrijf in Hoofddorp bedienen wij onder andere de regio’s Haarlem, Amstelveen, Amersfoort, Leiden, Utrecht, Almere, Soest, Doorn en Zeist.

Hoe gaat dat precies? Een van onze verhuisadviseurs komt kosteloos en vrijblijvend bij u op bezoek. Tijdens dit bezoek kunt u met de adviseur uw persoonlijke wensen bespreken. In dit gesprek worden alle onderdelen van de lokale verhuizing en onze verhuisservice uitgebreid doorgenomen. U bepaalt of u zelf gaat inpakken of dat u dit laat doen door onze vakmensen. Gaat u het zelf doen, dan krijgt u van ons alle benodigde verpakkingsmaterialen.

Verhuizen binnen Europa

Grensoverschrijdend verhuizen is in het Europa van vandaag een dagelijks gebeuren. Gaat u verhuizen naar het buitenland dan is het goed te weten dat Passies internationale verhuisbedrijven met grote regelmaat verhuizingen van en naar alle Europese bestemmingen verzorgt.

Passies internationale verhuisbedrijven heeft gespecialiseerde afdelingen die de verantwoording dragen voor de planning en de uitvoering van de verhuizingen binnen alle Europese landen.

Tijdens een bezoek bij u thuis zal onze verhuisadviseur uitvoerig met u de verhuizing bespreken. De gehele verhuizing stemmen wij met u af. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een aflever moment voor uw verhuizing binnen Europa. Misschien wilt u tijdelijk of langdurig een gedeelte van uw inboedel opslaan. Hier voor kunt u gebruik maken van de veilige opslagmogelijkheden van Passies Verhuizers. Direct een gratis en vrijblijvend thuisbezoek aanvragen.

Uw persoonlijke verhuisadviseur

Gaat u verhuizen naar het buitenland dan zorgt Passies Verhuizers voor een verhuisadviseur die u met raad en daad bij staat. Een van onze verhuisadviseurs komt gratis en vrijblijvend bij u langs en bespreekt met u uw wensen en de vele mogelijkheden. Alle verhuisdetails worden uitvoerig met u doorgesproken.

Daarnaast besteedt de adviseur grote aandacht aan eventuele bepalingen, douane formaliteiten en informeert u met grote nauwkeurigheid over alle bijkomende zaken, vanzelfsprekend geheel afgestemd op het land van uw bestemming.

Overal in Europa een betrouwbaar netwerk

Het transport van de gehele of gedeeltelijke inboedel wordt verzorgd op de datum van uw keuze. Daarnaast kent Passies Verhuizers regelmatig verhuis groepages van en naar vrijwel elke bestemming in Europa. In heel Europa heeft Passies Verhuizers een netwerk opgezet van agenten die zich exclusief inzetten voor de organisatie. Dit garandeert uiterste zorg voor uw inboedel, overal in Europa!

Wij rijden wekelijks met onze verhuiswagens door Europa. Op onze vaste bestemmingen kunnen wij u voordelige tarieven aanbieden. Vul vrijblijvend ons contact formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u benieuwd wat Passies Verhuizers voor u kan betekenen? Online kunt u een verhuisofferte aanvragen.

Offerte aanvragen voor uw verhuizing

Internationaal verhuizen met Passies Internationale verhuisbedrijven

Als u besluit tot een internationale verhuizing, ofwel een intercontinentale bestemming, dan staat Passies Verhuizers direct paraat. U zult begrijpen dat er een aantal zaken van belang zijn voor uw internationale verhuizing. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet houden.

Bij een internationale verhuizing  zijn goede voorbereiding, persoonlijke aandacht, minutieuze timing, teamwork, vakkennis en vertrouwen bindende voorwaarden om alle fasen van het verhuisproces feilloos te laten verlopen.

Een adviseur is hier een onontbeerlijke sleutelfiguur. Een adviseur brengt u volledig op de hoogte van de uitvoering, de tijdsduur van het verhuisproject, de verzekeringsaspecten en de aflevering op de plaats van bestemming. Veelal zal de keuze vallen op transport per boot. Maar uiteraard bestaat luchttransport ook tot de mogelijkheid. Passies Verhuizers kan u optimaal adviseren om de verhuizing voor u zo gunstig mogelijk te laten verlopen.

Tijdens een bezoek bij uw thuis zal onze verhuisadviseur uitvoerig met u de verhuizing bespreken. De gehele verhuizing stemmen wij met u af. Misschien wilt u tijdelijk of langdurig een gedeelte van uw inboedel opslaan. Hier voor kunt u gebruik maken van de veilige opslagmogelijkheden van Passies Verhuizers. Of wilt u uw auto, motor of huisdier meenemen? Bespreek uw wensen met onze adviseur en wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende verhuisofferte op maat. Direct een gratis en vrijblijvend thuisbezoek aanvragen.

Voor meer informatie over internationale verhuizingen en de internationale dienstverlening van Passies Verhuizers, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Passies Verhuizers.

Verhuizen in Haarlem met Passies met behulp van hun witte verhuisdozen.