Groupage verhuizingen; verhuizen binnen Europa

Wat is een groupage verhuizing?

Bij een groupage verhuizing combineren wij meerdere, kleinere, verhuizingen met elkaar in een groupage transport. De reden om dit te doen is het feit dat het te kostbaar is om een (kleine) verhuizing apart te versturen. Door verschillende verhuizingen te groeperen, kunnen onze verhuiswagens optimaal beladen worden. Iedere verhuizing zal op basis van het volume afgerekend worden. Op deze manier kunnen wij voor u voordeliger verhuizen binnen Europa. Uiteraard worden uw eigendommen strikt gescheiden gehouden en zijn maatwerk en de extra service werkzaamheden, zoals handyman service, gewoon uit te voeren door ons.

Een volledige inboedel als groupage verhuizing

Het is ook mogelijk dat een complete verhuizing uitgevoerd kan worden als groupage verhuizing. In dit geval zal uw verhuizing onderdeel zijn van een reeds ingeplande verhuizing waarbij er ruimte is overgebleven op de heen-of terugreis. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat u flexibel moet zijn in het tijdsbestek waarop u uw inboedel weer zult ontvangen.

Tijdelijke opslag in Nederland of in het buitenland

Als wij uw inboedel als groupage gaan verhuizen binnen Europa kan het zijn dat uw inboedel tijdelijk zal worden opgeslagen in onze opslagruimtes in Nederland of tijdelijk bij een van onze partners in Europa. In beveiligde en verwarmde opslagruimtes zal uw groupage verhuizing blijven staan tot het moment van afroep. Uiteraard stemmen wij de werkelijk afleverdatum altijd af met u.

Aanvraag verhuisofferte

Passies Verhuizers biedt voor Europese verhuizingen diverse diensten aan. Zo kunnen wij uw inboedel (volledig of gedeeltelijk) verhuizen maar altijd aangepast aan uw wensen. Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Verhuizen binnen Europa

Verhuizen binnen Europa is mogelijk voor verschillende volumes, groot en klein. Wij kijken naar de beste mogelijk manier om uw verhuizing efficient, maar afgestemd op uw wensen uit te voeren. Onze buitenland chauffeurs-en verhuizers, hebben door de jaren heen al vele verhuizingen door Europa gedaan. Met grote regelmaat zijn wij onder andere in: