Verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuisbedrijf Amstelveen gezocht? Verhuist u binnenkort van of naar Amstelveen? Of blijft u in Amstelveen wonen, maar betrekt u een andere woning. Kiest u bijvoorbeeld voor een woning dichtbij de metro naar Amsterdam of wordt een woning dichtbij de verbindingsweg naar Schiphol uw nieuwe stekje? Hoe dan ook: uw inboedel moet goed en zorgeloos vervoerd worden naar het nieuwe adres. Passies past zich aan uw wensen aan, is professioneel en betrouwbaar. Voor ieder budget.

 

Vakkundig verhuizen in Amstelveen

Ligt u wakker van uw aanstaande verhuizing. Dat is niet nodig. Verhuisbedrijf Passies zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel en ontspannen verloopt. Wij zijn een Erkend Verhuisbedrijf in Amstelveen en omgeving en hebben jarenlange ervaring. Sinds 1937! Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vakkundig en geheel volgens uw wensen verloopt. Passies is uw partner voor een professionele verhuizing in, van of naar Amstelveen.

 

(De)montage van meubelen en inpakservice

Betrouwbaarheid, service en kwaliteit zijn voor ons belangrijke speerpunten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw verhuizing begint daarom met het kenbaar maken van uw wensen. Onze professionele verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u thuis om de aanstaande verhuizing door te spreken. Maak tijdens dit gratis gesprek uw wensen duidelijk en hoor welke mogelijkheden wij bieden zoals onze inpakservice en het (de)monteren van meubels. Wij demonteren bijvoorbeeld uw meubilair in de oude woning en zetten die op het nieuwe adres weer in elkaar. Wilt u dit liever zelf doen, dan kan dat uiteraard ook. Datzelfde geldt voor het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Ook voor kwetsbare objecten, zoals kunst en antiek bent u bij Passies op het juiste adres, net als voor een waterbedservice.

 

Erkend Verhuisbedrijf Amstelveen

Passies is opgericht in 1937 actief en heeft sindsdien een perfecte reputatie opgebouwd. Wij zijn betrouwbaar, eerlijk en discreet en werken op het hoogste kwaliteitsniveau. U mag van ons service op het hoogste niveau verwachten. Wij werken met vakkundige medewerkers, maken goede en heldere afspraken die we altijd nakomen. Verder hebben we een aanbetalingsgarantie en een zorgvuldige verhuisverzekering. U kunt bovendien altijd bij ons terecht voor goed en gratis advies. Passies is aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan de allerbeste verhuisbedrijven.

 

Opslagcentrum voor uw inboedel

De tijd tussen het inleveren van de sleutel van uw oude woning tot het daadwerkelijk wonen in uw nieuwe huis, duurt soms langer dan gepland. In dat soort gevallen is het fijn om te weten dat Passies beschikt over een opslagcentrum waar uw inboedel voor kortere of langere tijd veilig kan staan. Ook voor wie tijdelijk huurt of wacht op de oplevering van nieuwbouw is dit een perfecte oplossing.