Verhuizen naar Den Haag

Verhuizen naar Den Haag betekent wonen in een plezierige en comfortabele stad met een internationaal karakter. De aanwezigheid van de regering en vele ministeries dragen daaraan bij.

De stad heeft een zeer grote internationale gemeenschap van zo’n 50.000 mensen, werkzaam voor onder meer ambassades en internationale instanties zoals het Internationaal Strafhof.

Veel afwisseling

Den Haag – net als Amsterdam een van de populairste Nederlandse steden – biedt veel afwisseling. Er zijn pittoreske gebouwen, grote stukken met groen en mooie stranden. Daarnaast heeft de stad veel cultuur in de vorm van theaters, musea en ook kunst op straat. Uitgaan, winkelen, wonen en werken: alles komt op een prettige manier samen.

Fietsafstand

Den Haag is een fijne en compacte stad waar bijna alles op fietsafstand is. Er is weinig prijsverschil tussen de restaurants, winkels en kroegen in het centrum en aan de rand van het centrum. Het toerisme legt bovendien een minder grote druk op de stad dat in Amsterdam het geval is.

De infrastructuur in en rond Den Haag staat op hoog niveau. Zo is het mogelijk om vlot met de trein, bus en de tram te reizen tegen gunstige tarieven.

Leuk wonen Den Haag

Er zijn vierenveertig buurten en acht districten in Den Haag. Een aantal van deze buurten zijn in trek bij expats zoals Belgisch Park, Kijkduin en Marlot. Wanneer u op zoek bent naar een familievriendelijke buurt dan zal uw oog al snel vallen op het Haagse Hout-district, Benoordenhout en Maria-district.

Wilt u verhuizen naar Den Haag?

Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen. Telefoon: +31 (0)23-561 5955

Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.