Het Erkende Verhuizers certificaat van Passies is verlengd tot november 2019.

Dit betekent dat u bij Passies internationale verhuisbedrijven ook de komende drie jaar de volgende garanties krijgt:

 

  • Als Erkende Verhuizers verzekeren wij uw inboedel tijdens het verhuizen tot een bedrag van €100.000. Uw inboedel is verzekerd op basis van nieuwwaarde. Het Garantiecertificaat geldt tevens als de verzekeringspolis.
  • In geval van faillissement wordt uw verhuizing door een andere Erkende Verhuizers uitgevoerd. Uw verhuizing wordt dus te alleen tijde uitgevoerd
  • Een aanbetalingsgarantie op uw verhuizing. Deze biedt u de zekerheid dat uw aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs door de Organisatie Erkende Verhuizers is gegarandeerd, indien u de verhuizing door een andere Erkende Verhuizers laat uitvoeren. (in geval van Faillissement of surséance van betaling)
  • De CO2 uitstoot die tijdens uw verhuizing ontstaat, wordt automatisch gecompenseerd. Zo is uw verhuizing CO₂-neutraal. Deze compensatie is even eens gekoppeld aan hetGarantiecertificaat van Erkende Verhuizers.

Uniek

Uniek is dat alleen Erkende Verhuizers deze garanties kunnen afgeven. U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om van deze garanties gebruik te kunnen maken. Passies Erkende Verhuizers vertelt u er graag alles over. Wilt u meer weten over onze lokale en internationale verhuisdiensten?

Dan kunt u direct een offerte aanvragen of contact opnemen met Passies Erkende Verhuizers;
Telefoon: 023-561 5955
E-mail: info@passies.nl