Europese verhuizing; van Nederland naar Italië

Vorige week donderdag, 27 oktober, was de start van de Europese verhuizing. In Elst hebben onze verhuizers in twee dagen de gehele  inboedel geladen voor de lange reis naar Italië.

Op zondagavond vetrokken onze verhuizers; Jeroen Passies en Ronny van Roest voor de meerdaagse rit naar; Sicilië, Italië. De eerste tussenstop was Frankfurt. Vanuit Frankfurt vervolgde de route naar; Cividale del Friuli in Italië. Op dinsdag 1 november was in geheel Italie, voor al het vrachtverkeer, een rijverbod ivm Allerheiligen.

Komende dagen rijden de verhuizers nog verder door naar de punt van de laars waarna ze uiteindelijk de boot zullen nemen naar Sicilië.  Aangekomen op de plek van bestemming; Sigonella, zullen de verhuizers samen met Italiaanse collega verhuizers de inboedel weer uitpakken. Donderdagavond met de truck de boot op van Villa San Giovanni naar Messina Sicilië. In de ochtend begonnen met het uitladen van de verhuizing. Omdat de woning met onze eigen verhuiswagen niet bereikbaar was hebben we een assistentie gehad van een Italiaans verhuisbedrijf met een shuttlebus en drie  verhuizers. Zelfs de shuttlebus kon nog maar net bij het adres komen. Aan het einde van de dag was de klus klaar en kon de vlag uit!