Passies Verhuizers schept rust in het verhuisproces

 

Verhuizen staat in de top 10 van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Dat is niet zo vreemd. Er moet veel tegelijk worden georganiseerd om een verhuizing zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Voor Passies Verhuizers is verhuizen echter dagelijkse kost. Of het nu om een Europese of internationale verhuizing gaat; Passies schept rust in het proces en behoudt altijd het overzicht op basis van een verhuisplan op maat, dat samen met de verhuizende medewerker wordt opgesteld. Die weet precies wat hij of zij van Passies mag verwachten. En dan gaan we een stap verder. Onze doelstelling is namelijk om verwachtingen te overtreffen.

 

‘Goede planning is van doorslaggevend belang’

Passies doet veel meer dan inpakken, vervoeren en uitpakken. Ver voor de daadwerkelijke verhuizing ondersteunen wij onze opdrachtgevers al bij allerlei administratieve zaken. Denk aan het mogelijk aanpassen van de arbeidsovereenkomst en de arbeidsvoorwaarden, fiscale aspecten en verzekeringszaken in het land van bestemming. Daarnaast kunnen we helpen bij het vinden van een geschikte woning en het regelen van de werk-
en verblijfsvergunning. In sommige landen kan zo’n procedure meerdere maanden in beslag nemen. Een goede planning is dus van doorslaggevend belang.
Bij Passies Verhuizers werken we niet alleen met gespecialiseerde afdelingen die de verantwoording dragen voor de planning en de uitvoering van internationale verhuizingen. We werken ook nog eens met individuele specialisten die begrijpen dat het bij verhuizen om maatwerk en accuratesse gaat. Naast onze eigen mensen beschikken we daarom wereldwijd over een uitgebreid en solide netwerk van kantoren en agenten die zich voor onze organisatie inzetten. Dat garandeert optimale zorg voor de medewerker én voor de inboedel, waar ook ter wereld. Passies schept rust in het verhuisproces.

 

“Het persoonlijke aspect bepaalt het succes van een verhuizing”

Wanneer Passies een aanvraag voor een internationale verhuizing van een medewerker ontvangt, gaan we zo snel mogelijk in gesprek met de betreffende medewerker. Daarin geven we niet alleen aan wat onze algemene werkwijze is, maar nemen we ook alle stappen in het verhuistraject door. Natuurlijk nemen we eveneens de tijd om specifieke persoonlijke wensen te bespreken. Daarnaast geven we advies vanuit onze uitgebreide ervaring. Dat geeft de medewerker het terechte gevoel dat de komende verhuizing bij Passies in prima handen is. Ook als het om kostbare stukken met een emotionele lading of om de slaapknuffel van de kinderen gaat. Juist het persoonlijke aspect bepaalt het succes van een verhuizing.

 

 

Meer informatie over verhuizen met Passies Verhuizers?

Natuurlijk kunnen wij u nog veel meer vertellen over verhuizen. Wilt u meer informatie en/of een offerte aanvragen. Neem dan contact met ons op:
Telefoon: 023-561 5955
E-mail: contactformulier

Middels ons online offerte formulier, kunt u ook  hier een online een offerte op maat aanvragen.