Vacature Move coördinator (38 – 40 uur per week in Hoofddorp)

Ben jij de proactieve Junior Move Coördinator die wij zoeken? Niet bang voor een uitdaging, klantgericht en weet je van aanpakken? Dan horen wij graag van jou! Neem snel contact op en stuur ons jouw CV en motivatiebrief!

 

Wie zijn wij?

Een internationaal verhuisbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten. Wij bieden onze klanten meerdere diensten aan, waaronder inboedelverhuizingen, projectverhuizingen, nationaal, binnen Europa en overzee. Inboedelopslag, exportverpakkingen , douaneformaliteiten, transport – en expeditie activiteiten behoren ook tot onze dienstverlening. Wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.passies.nl

 

Maar wie zijn we nou echt?

Wij zijn (o.a.)Linda, Freek, Rob, Erik, Chris, Eric en Wim. Wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door ons verantwoordelijk te voelen en door samen successen en blunders te delen. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen en de uitdagende doelstellingen die we samen bepalen en behalen. Passie en vakmanschap gaat voor onze familie hand in hand. De Passies familie streeft er dagelijks naar om klanten thuis te laten komen, waar dat ook mag zijn!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als spin in het web werk je nauw samen met het Sales Team van de internationale verhuizingen. De verschillende taken en werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Je gaat verhuizingen in binnen-en buitenland coördineren, heb je contact met onze klanten, maak je verhuisdocumenten, verzorg je de facturatie. Dagelijks heb je contact met onze verhuispartners, agenten en de douane om elke verhuizing tot in de puntjes te coördineren.

 

Uit welk hout moet je gesneden zijn om bij ons gelukkig te zijn?

Een enthousiaste collega die zo spoedig mogelijk ons team komt versterken. Een collega die leergierig is en ambitie heeft om verder door te groeien binnen de organisatie. Verantwoordelijkheid durft te nemen en het als een uitdaging ziet om dagelijks meerdere (internationale) verhuizingen te coördineren. Wat wij verder van je vragen is:

 

 • MBO werk – en denkniveau;
 • Geen minimale werkervaring vereist;
 • Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Klantgericht, oplossingsgericht, taak – en resultaatgericht
 • Daarnaast ben je nauwkeurig, kan je prioriteiten stellen, zelfstandig en pak je snel de diverse werkzaamheden op;
 • Een stabiele, krachtige, positieve en vlotte persoonlijkheid met een gezonde dosis humor;
 • Kunnen werken onder hoge werkdruk en om kunnen gaan met pieken en dalen van het aantal taken gedurende de uitvoering van je functie.

  Wat kun je van ons verwachten?
 • Een fulltime baan (38-40 uur per week)
 • Leuke collega’s;
 • Dynamische werkomgeving – geen dag is hetzelfde;
 • Uitdagende functie met voldoende ruimte je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk
 • Goed salaris conform CAO;

 

Durf je het aan?
Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie?
Dan ontvangen wij graag uiterlijk 5 mei 2018 via e-mail solliciteren@noble-mobility.com  jouw motivatiebrief en CV, t.a.v. Hanane Harmouch.

Wil je meer informatie?

Bel dan gerust met Linda Rovekamp (Manager International) bij Passies. Zij is bereikbaar op 023 561 5955.