Vacature Move Manager (40 uur per week in Hoofddorp)

Kom jij ons helpen onze klanten blij te maken en te houden?

Wie zijn wij?

Een internationaal verhuisbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten. Wij bieden onze klanten meerdere diensten aan, waaronder inboedelverhuizingen, projectverhuizingen, nationaal, binnen Europa en overzee. Inboedelopslag, exportverpakkingen , douaneformaliteiten, transport – en expeditie activiteiten behoren ook tot onze dienstverlening. Wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.passies.nl. Passies is onderdeel van de moedermaatschappij Noble Mobility.

Maar wie zijn we nou echt?

Wij zijn (o.a.) Freek, Rob, Erik, Chris, Eric en Wim. Wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door ons verantwoordelijk te voelen en door samen successen en blunders te delen. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen en de uitdagende doelstellingen die we samen bepalen en behalen. Passie en vakmanschap gaat voor onze familie hand in hand. De Passies familie streeft er dagelijks naar om klanten thuis te laten komen, waar dat ook mag zijn!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Druk, veelzijdig en never a dull moment. Vooral in de maanden april t/m oktober. Je staat klanten te woord, maakt afspraken, maakt offertes als Movemanager voor verhuizingen van Australië naar Zwitserland of van Nederland naar Canada. Ook binnen Nederland en de hele EU. Jouw zeer gewaardeerde klanten zijn particuliere klanten, ondernemers en bedrijven. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, verhuispartners, rederijen en onze verhuizers. Dat doe je in Nederlands en Engels.

Uit welk hout moet je gesneden zijn om bij ons gelukkig te zijn?

Je houdt van aanpakken en je denkt in oplossingen en uitdagingen. Je hebt een MBO+ mindset en je bent leergierig! Je kan ‘out of the box’ denken en gaat graag aan de slag om klanten bij te staan tijdens een van de meest stressvolle momenten in hun leven. Alle ervaringen die jij hebt opgebouwd in jouw carrière zijn welkom, je hoeft niet perse ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen.

Je bent commercieel, je weet hoe belangrijk het is om klanten in het centrum van de aandacht te zetten en je gaat proactief te werk. Als een klant een oplossing zoekt, dan heb jij die al gevonden. Je bent commercieel, klantgericht, precies, administratief maar hebt geen enkele moeite om veel werk op een dag te verzetten en houdt hierbij de deadlines en het financiële resultaat minutieus in de gaten.

Wat kun je van ons verwachten?

Leuke collega’s met een gezonde dosis humor, althans, dat vinden ze zelf. Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging. Als je echt wilt (leren) werken, dan kun je bij ons je lol op. En dat alles tegen een marktconform salaris en een bedrijf dat groeit en mogelijkheden biedt.

Durf je het aan?

Dan ontvangen we graag, uiterlijk 5 mei 2018, per e-mail je motivatiebrief met CV; solliciteren@noble-mobility.com.

Wil je meer informatie?

Bel dan gerust met Linda Rovekamp (Manager International) bij Passies. Zij is bereikbaar op 023 561 5955.