Verhuizen naar de Antillen

U gaat verhuizen naar de Antillen? Dit is de laatste jaren steeds populairder onder Nederlanders. Gezien de  Nederlandse invloeden en het klimaat op deze Caribische eilanden, is dat ook niet heel verwonderlijk.
Maar uw besluit om naar de Antillen te verhuizen is pas het begin. Vervolgens dienen tal van zaken rondom uw verhuizing geregeld te worden.

Zorgeloos  verhuizen naar de Antillen

Dat is voor ons vanzelfsprekend. Want uw keuze om te verhuizen naar het buitenland is al groot genoeg. Daarom bieden wij u een compleet verhuispakket aan om uw verhuizing naar de Antillen volledig te verzorgen. Een verhuispakket dat verder gaat dan het vervoeren van uw eigendommen.

Het verhuispakket bestaat onder andere uit:

  • Zorg dragen voor alle douane formaliteiten;
  • Uw  eigendommen veilig inpakken voor het overzeese transport ;
  • Een persoonlijke verhuismanager die voor u klaar staat;
  • Het tijdelijke of langdurig in opslag nemen van uw inboedel
  • Het tijdelijk of langdurig in opslag nemen van uw auto en//of motor

 

Velden met een * zijn verplicht

 

 
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Samenwerking met lokale partners

Wanneer uw eigendommen zijn aangekomen, zorgen wij ervoor dat deze netjes worden afgeleverd op uw nieuwe woonadres. Passies Internationale Verhuisbedrijven  werkt daarvoor samen met ons 100% zusterbedrijf op de Nederlandse Antillen; Curacao, Bonaire en St. Maarten. Uiteraard voldoet ook zij aan de kwaliteitseisen van Passies Verhuizers. U hoeft bij vertrek uit  Nederland alleen maar uw handbagage mee te nemen en wij zorgen voor de rest!

Belangrijk om te weten voor uw internationale verhuizing

• Houdt bij een verhuizing naar de Antillen altijd rekening met de verschepingstijd, waardoor het in sommige gevallen handiger is bepaalde goederen als handbagage mee te nemen.
• De elektrische voeding op de Nederlandse Antillen is 110 volt. Door middel van een transformator kunt u gebruik blijven maken van Nederlandse elektrische apparatuur
• Ondanks dat u binnen het Koninkrijk der Nederland verhuist, moet u zich officieel uitschrijven in Nederland voordat u zich kunt registreren op de Nederlandse Antillen
• Bekijk goed welke (gevaarlijke) goederen u niet mee mag nemen

U gaat verhuizen naar de Antillen?

Verhuis dan met dé specialist in internationale verhuizingen naar de Antillen. Dan weet u zeker dat uw verhuizing zonder zorgen verloopt. Wilt u meer informatie over ons complete verhuispakket of een offerte op maat aanvragen?

Gratis en vrijblijvend online een verhuis offerte aanvragen, dat kan hier.

 

Contact opnemen met Passies Internationale Verhuisbedrijven:

Telefoon: 023 – 561 59 55

E-mail:  info@passies.nl