Verhuizen naar Nieuw Zeeland

U gaat emigreren naar Nieuw Zeeland, uw verhuizing is dan een van de zaken die geregeld moet worden. Hoe pakt u een verhuizing naar Nieuw Zeeland nu aan? Wat is de beste transport methode? Kunt u überhaupt al uw eigendommen meenemen? Of uw huisdier, kan die ook mee? Nieuw Zeeland is namelijk behoorlijk streng als het gaat om het importeren van dieren.

Grote kans dat u nog veel meer vragen heeft voordat uw verhuizing naar Nieuw Zeeland in gang kan worden gezet. Een goede voorbereiding is dan ook belangrijk, het inschakelen van een ervaren internationale verhuizer kan daarbij een cruciale rol spelen.

Met Passies verhuizen naar Nieuw Zeeland

Dan gaat u samen met uw persoonlijke (ervaren) verhuismanager uw gehele internationale verhuizing van deur tot deur voorbereiden. U krijgt inzicht in de verschillende transport mogelijkheden, zodat de beste optie voor uw situatie gekozen kan worden. Uw verhuismanager weet wat u wel en wat u niet mee mag nemen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het afhandelen van alle douaneformaliteiten.

Passies zorgt onder andere voor:

  • Het voorbereiden van uw verhuizing van deur tot deur;
  • Het veilig verpakken van uw eigendommen voor het internationale transport;
  • Alle douaneformaliteiten;
  • Transport van deur tot deur
  • U op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent uw verhuizing

Een verhuismanager die uw zorgen wegneemt

Deze verhuisexpert is uw centrale aanspreekpunt voor het gehele verhuisproces. Vanaf de voorbereiding tot het moment dat uw dozen zijn uitgepakt in Nieuw-Zeeland kunt u bouwen op deze expert.

U hoeft dus geen contact op te nemen met verschillende transportbedrijven, inpakbedrijven e.d. Schiet u midden in de nacht wakker met een prangende vraag, dan stuurt u uw verhuismanager even een mailtje Die volgende werkdag wordt deze dan opgepakt. Zo kunt u weer rustig gaan slapen. Kortom: uw persoonlijke verhuismanager is er om de stress rondom uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland bij u weg te halen.

Wilt u meer informatie over  verhuizen naar Nieuw Zeeland?

Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen. Telefoon: +31 (0)23-561 5955

Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

 

Velden met een * zijn verplicht

 

Ik heb al concrete verhuisplannen (de locatie en/of periode)
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.


emigreren naar Nieuw Zeeland

Behalve uw verhuizing zijn er natuurlijk nog veel meer zaken die u moet regelen wanneer u gaat emigreren naar Nieuw Zeeland. Vanuit onze ervaring hebben we een aantal tips voor u, die u helpen bij het voorbereiden van uw emigratie naar Nieuw Zeeland.

Visum voor Nieuw Zeeland

Het aanvragen van een visum voor Nieuw Zeeland is een bureaucratisch proces, we raden u dan ook om tijdig hiermee te beginnen. Elk jaar zijn er een beperkt aantal visa beschikbaar.

Er zijn verschillende visa te verkrijgen:

  • Business class: voor investeerder en ondernemers
  • Family class: voor mensen met familie in Nieuw-Zeeland
  • Skilled Workers class: voor werknemers met een baan
  • Tijdelijk visum: voor studenten, gepensioneerden en tijdelijk verblijf in Nieuw-Zeeland

Meer informatie vindt u op de website Immigration to New Zealand.

Uw eigendommen meeverhuizen naar Nieuw Zeeland

Vooral voor het meebrengen van biologische goederen, zoals: groente, voedsel, fruit en dieren gelden er extra strenge regels.

Wanneer u met Passies verhuist, zal uw verhuismanager u hier alles over vertellen, toch is het handig om alvast rekening te houden met bepaalde regels voor het importeren van goederen in Nieuw Zeeland. Op deze website vind u meer informatie over: het importeren van uw eigendommen.

Zorgverzekering

In Nieuw Zeeland worden veel medische kosten gesubsidieerd door de overheid. Alle essentiële zorgkosten zoals: behandelingen in het ziekenhuis, spoedeisende hulp, de meeste inentingen en zorg voor chronisch zieken en ouderen, wordt door de overheid betaald.

Maar er zijn ook kosten die niet betaald worden door de overheid, zoals: huisarts bezoeken en tandarts. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw leeftijd en inkomen.

Meer informatie over verhuizen naar Nieuw Zeeland

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Nieuw Zeeland? Neem dan contact op met onze verhuisexperts, u kunt hen bereiken via:  Telefoon: +31 (0)23 561 59 55

Offerte aanvragen voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland