Verhuizen naar Zuid-Afrika

Gaat u verhuizen naar Zuid-Afrika? Dan treft u met Passies Internationale Verhuisbedrijven een betrouwbare verhuispartner, die uw gehele verhuizing van deur tot deur verzorgt.

Samen met uw persoonlijke verhuismanager plant u de verhuizing van A tot Z. U doet dit samen, zodat wij rekening kunnen houden met uw persoonlijke wensen. Uw verhuismanager is daarbij uw enige aanspreekpunt. Contact met externe partijen onderhoudt uw verhuismanager. Dat houdt het wel zo overzichtelijk voor u.

 

Vertrouwd verhuizen naar Zuid-Afrika

Passies Verhuizers verzorgt al jarenlang naar volle tevredenheid verhuizingen naar Zuid-Afrika. Passies beschikt over het FAIM-certificaat, dit certificaat wordt uitgereikt aan internationale verhuisbedrijven die voldoen aan hoge kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van: gebruikte verpakkingsmaterialen, administratieve processen en opgeleid personeel.

Alles wordt geregeld

Wanneer u gaat emigreren naar Zuid-Afrika zullen er genoeg zaken zijn waar u druk mee bent. U staat per slot van rekening voor een grote verandering in uw leven. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op een verhuisbedrijf dat alle zorgen omtrent uw verhuizing uit handen neemt.

Passies Verhuizers zorgt ervoor dat:

• uw inboedel veilig wordt verpakt voor het overzeese transport;
• alle benodigde douaneformaliteiten netjes worden afgehandeld;
• uw inboedel, indien nodig, tijdelijk of langdurig wordt opgeslagen;
• u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen omtrent uw verhuizing.

Passies Internationale Verhuisbedrijven werkt samen met vaste lokale partners, vaak al jarenlang. Onze verhuispartners voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Deze lokale partners zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Zuid-Afrika, zo kunnen wij uw verhuizing zo goed mogelijk voorbereiden en uw verhuizing zorgeloos laten verlopen.

 

Velden met een * zijn verplicht

 

 
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Belangrijke tips voor uw verhuizen naar Zuid-Afrika

Het is natuurlijk van belang dat u zelf ook zo goed mogelijk bent voorbereid op uw verhuizing naar Zuid – Afrika. Wanneer u met Passies Verhuizers verhuist, kunt u daarom 24/7 met uw vragen terecht bij uw persoonlijke verhuismanager.

Ook geven wij u graag alvast een aantal tips:

Uw inboedel wordt in de meeste gevallen per containerschip van Nederland naar Zuid-Afrika vervoerd. Dit transport neemt enkele weken in beslag. Zorg er daarom voor dat u voldoende kleding beschikbaar heeft om deze tijd te overbruggen.
Uw auto meenemen naar Zuid-Afrika?

In Zuid-Afrika gelden strenge regels voor het invoeren van auto’s, waardoor het vaak niet mogelijk is om uw auto mee te nemen. Een knelpunt is vaak dat het stuur rechts moet zitten, terwijl in Nederland het stuur natuurlijk links zit.

Regels omtrent invoeren van uw eigendommen

Ook voor overige spullen gelden strenge regels. Wij raden u bijvoorbeeld aan om geen levensmiddelen en alcohol mee te nemen. Indien u dit wel doet, moeten deze eenvoudig te bereiken zijn. Uw persoonlijke verhuismanager weet precies wat er wel en niet mee mag, neem daarom dus contact met hem of haar op indien u twijfelt.

Verblijfsvergunning voor Zuid-Afrika aanvragen

Het aanvragen van een verblijfsvergunning, voor een permanent verblijf, kan een langdurig proces zijn. Soms duurt deze aanvraag wel twee jaar. Ons advies is om eerst een tijdelijke verblijfsvergunning aan te vragen. Hiermee kunt u vaak enkele jaren in Zuid-Afrika verblijven en soms worden deze verblijfsvergunningen zelfs omgezet naar een permanente verblijfsvergunning.

U gaat verhuizen naar Zuid-Afrika

en wilt meer informatie over de verhuisservice die Passies Internationale Verhuisbedrijven levert? Of wilt u een offerte voor uw verhuizing naar Zuid-Afrika opvragen?

Neem dan contact op met een van onze verhuisexperts via:

Telefoon:  023-561 5955
E-mail: info@passies.nl
Of maak gebruik van: ons online contactformulier