Emigreren naar de Antillen met Passies Verhuizers.

Informatie over emigreren naar de Antillen

De jaarlijkse emigratiebeurs vindt plaats op 13 en 14 februari. Passies Internationale verhuisbedrijven zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de emigratiebeurs.

Dit jaar vertegenwoordigen wij ook verhuisbedrijf Meyer Moving. Meyer Moving is gevestigd in de Caribbean op de eilanden; Curaçao, Bonaire en St. Maarten. Vanuit deze eilanden bedienen ze de gehele Caribbean. Meyer Moving is een 100% zusterbedrijf van Passies Verhuizers. Wij kunnen u op die manier het beste bedienen als u gaat emigreren naar de Antillen

 

Heeft u plannen om te emigreren naar de Antillen?

Dan kunt u bij Passies verhuizers met uw vragen terecht. In het artikel; emigreren naar de Antillen kunt u informatie en tips vinden als voorbereiding op uw internationale verhuizing.

 

Tips voor uw emigratie naar Curaçao

Wanneer u gaat emigreren naar curacao zijn er natuurlijk meer zaken dan alleen uw verhuizing te regelen. Onze verhuisexperts hebben voor u een aantal tips op een rij gezet in het artikel verhuizen naar Curacao.

 

 Wilt u ook emigreren naar de Antillen?

Neem dan contact op met een van onze verhuisexperts. Zij kunnen al uw vragen met betrekking tot uw internationale verhuizing beantwoorden, geven u inzicht in de kosten van uw verhuizing, of maken een afspraak met u om persoonlijk bij u thuis alles te bespreken. U kunt hen bereiken via:

Telefoon: +31 (0)23-5615955
E-mail: info@passies.nl
Of middels ons: online contactformulier.