verhuizen naar Bonaire

Bonaire is een echt toeristisch eiland. Duikers worden aangetrokken door de onderwater natuurreservaten. De onderwater natuurreservaten zijn, op Bonaire, één van de mooiste ter wereld! Passies Internationale Verhuisbedrijven is uw partner als u gaat verhuizen naar Bonaire. Samen met ons 100% zusterbedrijf; Meyer Moving op Bonaire regelen wij alles omtrent uw verhuizing naar Bonaire.

Algemene informatie over Bonaire
Geografie

Bonaire is één van de eilanden van Caribisch Nederland. Caribisch Nederland (CN) is de benaming van de Nederlandse eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Sinds 10 oktober 2010 is Bonaire als openbaar lichaam (een bijzondere gemeente) onderdeel geworden van het Nederlandse staatsbestel. Bonaire is één van de ABC-eilanden. (Aruba, Bonaire en Curaçao) Het eiland heeft een oppervlakte van 288 km² en telt ongeveer 19.000 inwoners. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk.

Bevolking

De bewoners van Bonaire zijn onder andere afkomstig uit Aruba, Curaçao, Nederland, Dominicaanse Republiek. De oorspronkelijke bewoners stammen af van de indianen. Bonaire is een gelovig eiland. De bewoners zijn voornamelijk rooms-katholiek.

Taal

Op Bonaire worden verschillende talen gesproken. De talen die worden gesproken op Bonaire zijn Nederlands en Papiaments. Papiaments is een taal die gebaseerd is op het Portugees, maar die Nederlandse, Spaanse, Engelse en Afrikaanse invloeden heeft. Een klein deel van de bevolking spreekt Engels en Spaans.

Klimaat

Bonaire heeft een tropisch klimaat. De temperaturen zijn het gehele jaar door constant en zijn op de dag gemiddeld 30°C. Echter Bonaire heeft ook een regenperiode. De regenperiode is van oktober tot januari.
Vanaf juni tot december kunnen orkanen en tropische stormen op dit eiland plaats vinden, maar dit is vaak minimaal door de gunstige ligging van Bonaire in het Caribisch gebied.

 

Velden met een * zijn verplicht

 

 
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

Algemene verhuisinformatie internationale verhuizing

Gevaarlijke goederen

Er zijn een aantal goederen die u niet meekunt nemen bij een internationale verhuizing. Deze goederen kunnen gevaarlijk zijn. De volgende goederen worden niet geaccepteerd:

• Brandbare vloeistoffen, Vb alcohol en reinigingsmiddelen;
• ontvlambare stoffen, Vb lucifers, houtskool/briketten en verf;
• corroderende middelen, Vb zuren, bleekmiddelen en batterijen;
• samengeperste gassen, Vb spuitbussen en brandblussers;
• explosieven, wapens en munitie.

Goederen die u wilt meenemen

• Wij geven u tips als het om goederen gaat die u wilt meenemen. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om tijdelijk of langdurig een deel van uw inboedel in opslag te plaatsen.

• Zaken die aan plafonds, vloeren of wanden bevestigd zijn moeten van te voren al van de plafonds, vloeren of wanden gehaald zijn. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid dit voor u ter verzorgen door middel van onze handyman service.

• Apparaten die op gas leven, zoals uw fornuis, moeten door een professional losgekoppeld worden.

• Gaat u uw koelkast en vriezer meenemen, dan moet u deze van binnen en buiten reinigen. Daarna moeten deze apparaten minstens 48 uur van te voren uitgezet worden.

• Ook uw wasmachine kunt u mee nemen. Het is noodzakelijk dat u het filter leeg en droog maakt.

• Bent u van plan om fietsen, tuingereedschap, bloempotten en de barbecue mee te nemen, dan raden wij u aan om deze grondig te reinigen. In verschillende landen vindt op deze goederen een extra inspectie plaats, omdat deze goederen plantenziektes mee kunnen brengen. Plantenziektes ontstaan namelijk als verschillende soorten aarde met elkaar in aanraking komen.

• Eén van onze belangrijkste tips, bij een internationale verhuizing, is om foto’s te maken van uw waardevolle en kostbare eigendommen. Dit is belangrijk voor het geval er schade opgetreden is.

Plannen om te verhuizen naar Bonaire?

Heeft u plannen om naar Bonaire te verhuizen en wil u de zorgen uit handen geven? Alles goed geregeld moet wordt, dan bent u op het juiste adres bij Passies Internationale Verhuisbedrijven. Passies Verhuizers is al jarenlang een Erkende Verhuizer. Passies Verhuizers neemt al uw zorgen uit handen.

Meer informatie over verhuizen naar Bonaire

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Bonaire? Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)23-561 5955

E-mail: Contactpagina Passies Internationale Verhuisbedrijven

Gratis en vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen voor verhuizen naar Bonaire