Projectverhuizingen

Passies staat voor persoonlijke benadering en begeleiding. Of het nu om een grote, complexe en risicovolle projectverhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling gaat of om een kleinere lokale verhuizing bedrijfsverhuizing; elke kantoorverhuizing wordt door Passies Verhuizers met zorg en aandacht uitgevoerd. Daarbij heeft de opdrachtgever een vast aanspreekpunt, waarmee direct en flexibel kan worden geschakeld. Die wordt onderstreept door het keurmerk van Erkende Projectverhuizers, dat door de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers op basis van extern vastgestelde criteria met betrekking tot de kwaliteit van het vakmanschap wordt toegekend. Projectverhuizingen zijn zowel interne kantoorverhuizingen als externe kantoorverhuizingen van bedrijven, instanties of instellingen. De afdeling projectverhuizingen van passies, met een team gekwalificeerde projectadviseurs, verzorgt de betrouwbare en professionele begeleiding en uitvoering van alle projectmatige verhuizingen.

De projectverhuizingen worden gestructureerd en vooral accuraat uitgevoerd, geheel afgestemd op het wensen- en eisenpakket van de klant waarbij vooral niets aan het toeval wordt overgelaten.

Dit mag u als opdrachtgever van Passies projectverhuizingen verwachten:

 • beste deskundige advies en begeleiding van uw projectverhuizing
 • topkwaliteit, vakmanschap en integriteit in de complete uitvoering van uw verhuizing
 • beheersing van het totale verhuis proces
 • elk type verhuizing is mogelijk
 • minimaal oponthoud van uw bedrijfsproces
 • objectieve en gecontroleerde zekerheid van het branche keurmerk Erkende Projectverhuizers
 • uitvoering van handyman diensten
 • uitvoering van ICT-aangelegenheden
 • een breed aanvullend dienstenpakket
 • Vanuit onze vestiging in Hoofddorp bedient Passies het hele land.

Erkende Projectverhuizers

Keurmerk Erkende Projectverhuizers

Het allereerste vernieuwde Erkende Projectverhuizers-certificaat werd in 2008 aan Passies uitgereikt. Bij elke periodieke toetsing daarna is gebleken dat Passies het certificaat blijvend verdient en duurzaam voldoet aan de hoogste objectieve kwaliteitseisen. De constante bovengemiddelde klantwaardering is daarvan de bevestiging.
Het keurmerk Erkende Projectverhuizers geeft u de garantie dat Passies Verhuizers voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van het verhuizen van organisaties, bedrijven en instellingen. Dit garandeert dat Passies is toegerust voor het uitvoeren van projectverhuizingen, zoals grootschalige en complexe verhuizingen van kantoren, bedrijven, musea, laboratoria en scholen. Maar ook kleine locale kantoorverhuizingen behoren tot de orde van de dag. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de projectverhuizing.

Heeft u vragen over het laten uitvoeren van uw kantoorverhuizing? Of een offerte aanvragen voor uw kantoorverhuizing? Neem dan contact met ons op via Telefoon: 023-561 59 55. U kunt ook via onderstaand formulier een offerte aanvragen.

Contactgegevens

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoon*

Email*

Huidig adres

Plaats*

Type pand

Toekomstig adres

Plaats*

Type pand

Verhuisdetails

Gewenste verhuisperiode*

Wilt u een handyman inhuren?
janee

Kunnen wij voor u uw meubilair de-en monteren?
janee

Wilt u gebruik maken van onze in-en uitpak service?
janee

Wilt u afvoer van meubilair opnemen in de offerte?
janee

Extra informatie

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Scholen en overheid

Gaat u als school of overheidsinstellingen verhuizen naar een andere afdeling, locatie of standplaats, dan bent u bij Passies Verhuizers aan het goede adres. Van schoolbord tot archiefkast, wij pakken uw projectverhuizing vakkundig aan. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactmogelijkheden aan de rechterkant van deze pagina.

Referentie

Passies heeft diverse schoolverhuizingen uitgevoerd, waaronder recent nog de verhuizing van het Martinus College in Grootebroek (NH).

De heer Braunschweiger van het Martinus College vertelt dat de verhuizing vanaf de voorbereiding tot aan de nazorg zeer goed verlopen is. “Wij gaan zeker de volgende keer weer met Passies in zee”.

Benieuwd welke scholen en overheden nog meer kozen voor de diensten van Passies Projectverhuizingen? Hier vindt u een overzicht van onze klanten.

Project Management

“Passies levert een projectexpert die meerdere disciplines in het dienstenpakket heeft”

 

Een projectverhuizing maakt deel uit van een veelomvattende organisatie. Daarom neemt Passies graag het volledige projectmanagement voor haar rekening. De opdrachtgever heeft dan de beschikking over een expert die meerdere disciplines in het dienstenpakket heeft. Van vertegenwoordiging bij bouwvergaderingen en advies over de projectstoffering tot en met de daadwerkelijke verhuizin. Passies maakt daarbij gebruik van een digitaal voorraadbeheersysteem, waarin de opdrachtgever alleen maar hoeft in te loggen
en te selecteren wat er van het eigen opgeslagen meubilair op de werkvloer nodig is. De aanlevering vindt vervolgens plaatsvanuit de opslagfaciliteiten van Passies. Wel zo makkelijk.

De projectmanager van Passies heeft jarenlange ervaring met projectmanagement bij verhuizingen van kantoren, scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen, laboratoria, machines, overheidsgebouwen en magazijnen, en heeft diverse gebouwen of afdelingen ingericht conform Het Nieuwe Werken.

Een projectmatige aanpak zorgt er voor dat uw organisatie met zo min mogelijk tijdverlies weer “werkend” is (turn key) Er wordt gestart met een plan van aanpak (het verhuisplan), de projectorganisatie wordt opgezet, waarna een facilitaire planning (inclusief verhuisplanning) wordt opgesteld. Een volledige inventarisatie, een goede communicatie, duidelijke inrichtingstekeningen en een compleet draaiboek vormen de basis voor een succesvolle verhuizing.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw project verhuizing?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Passies Projectverhuizingen? U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte online bij ons aanvragen. Wij nemen dan uiteraard zo snel mogelijk contact met u op!

Of neem contact met ons op via:

Telefoon: 023 561 59 55
E-mail: info@passies.nl

ICT verhuizing

IT en computer- en randapparatuur zijn vandaag de dag onmisbaar bij bedrijven.
Het vereenvoudigt uw bedrijfsprocessen en is ook een middel om meer efficiency te realiseren. Wanneer uw organisatie gaat verhuizen wilt u dan ook een soepele overgang, zonder onnodige verstoringen en vertraging. Passies Verhuizers heeft jarenlange ervaring en een ijzersterk team voor u klaar staan.

IT professional van Passies

Bij een kantoorverhuizing is IT een cruciaal onderdeel. De werkprocessen moeten zo kort mogelijk verstoord raken. Hierbij zult u meest waarschijnlijk, zo veel mogelijk, gebruik maken van uw eigen IT professionals. Uit onze ervaring is gebleken dat uw eigen IT professionals vaak druk zijn met de dagelijkse begeleiding van IT systemen en zodoende weinig tijd hebben zich optimaal te richten op de verhuizing.

Zet ook IT professionals van Passies in, ter ondersteuning van het eigen team. Zij weten hoe belangrijk het is om in een zo kort mogelijke tijd de IT apparatuur af te koppelen, transport gereed te maken en op de nieuwe locatie weer aan te sluiten. Hiermee voorkomt u veel stress en worden de werkprocessen snel beschikbaar voor uw medewerkers, klanten en leveranciers.

Ook is er een mogelijkheid om IT apparatuur, na aansluiten, te testen en operationeel te maken. Zelfs het patchen van serverapparatuur in serverruimten behoort tot de mogelijkheden.

Referenties

Passies Verhuizers heeft de afgelopen jaren vaker ICT verhuizingen verzorgd. U vindt hier een overzicht van bedrijven die gebruik maakten van onze diensten.

Kunst verhuizingen

Kunst komt voor in musea, galerieën, veilinghuizen en bedrijven (eigen bedrijfscollectie). Gaat u, als compleet museum, een grote verhuizing tegemoet of hebt u als organisatie een of meerdere kunststukken die speciale aandacht verdienen tijdens uw zakelijke verhuizing? Passies Verhuizers trekt graag haar fluwelen handschoen aan, want kunst is emotie!

Verpakkingsmateriaal

Kunst zal met “egards” behandeld moeten worden. De te transporteren kunst moet letterlijk met fluwelen handschoenen aangepakt worden i.v.m. aantasting van het materiaal en de devaluatie van de waarde van het kunstobject.

Gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen is vereist, bijvoorbeeld

 • zuurvrij pakpapier,
 • papieren chips,
 • dubbel noppenfolie met gladde zijden,
 • schilderijboxen,
 • diverse soorten afplaktape,
 • seal,
 • white wrap.

De werkzaamheden voor het hanteren en verpakken van collectie onderdelen worden uitgevoerd door ervaren en deskundige Art Handlers. Deze zijn vertrouwd met het hanteren en verpakken van kwetsbare kunst. Art Handlers hebben jarenlange ervaring en hebben alle voorkomende verhuiscursussen gevolgd.

Het transport van kunst, zoals schilderijen, voorwerpen, antiek of modern, vindt niet alleen in Nederland plaats, maar ook wereldwijd.

Meer weten?

Passies verzorgt kunstverhuizingen voor diverse galerieën en veilinghuizen in Nederland. U vindt hier een overzicht van bedrijven die gebruik maakten van onze diensten. Wilt u meer weten? Vraag naar onze kunst professional via 023 – 561 59 55 of laat uw telefoonnummer achter via de ‘Bel mij terug’-knop aan de rechterkant van deze pagina.